Spor Bekle bizi 2012

Bekle bizi 2012

Paylaş
Bekle bizi 2012

A Milli Futbol Takımı'nın yıldızları Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci, Nike'ın reklam filminin tanıtımına katıldı

AMilli Futbol Takımı’nın yıldızları Arda Turan, Hakan Balta ve Nihat Kahveci, oynadıkları Nike’ın reklam filminin tanıtımına katıldı. Futbolda tek bir pas veya tek bir golün hayatta neleri değiştirebildiği konusu işlenen reklamda, “Hayatı sen yaz” sloganı kullanılırken, oldukça ilginç kareler yer aldı.

Haberin Devamı

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile A Milli Basketbol Takımı oyuncusu Kerem Gönlüm’ün de yer aldığı reklam filminde, Arda’nın milli maçta attığı bir şutun golle sonuçlanmaması sonrası ülkede meydana gelen tepkiler aktarılıyor. Bu şutun ardından, kale ağları balık tutmak için, kupalar saksı olarak kullanılırken, Nihat futbolu bırakıp balık tutarak zaman geçiriyor ve Hakan ise yolda küçük bir çocuğun dilini çıkartarak gösterdiği tepkiyle karşılaşıyor.

Swissotel’deki basın toplantısında “Arda o golü atsa, şimdi farklı olacaktı” diye arkadaşına takılan Nihat, “İstediklerimizi sahada yapamadığımız için Dünya Kupası’nı evimizden izledik. Biz futbolla yatıp, futbolla kalkan bir ülkeyiz. Duyguları çok yoğun yaşıyoruz. Gönül isterdi ki daha farklı olsun. Ama inşallah 2012 Avrupa Şampiyonası’na gideceğiz ve bu kez daha güzel reklam filmi çekeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Arda ise Galatasaray ile A Milli Takım’a katkı sağlamak için çaba harcadığını dile getirerek “Umarım 2012’de oluruz ve başarılar kazanacak bir takım çıkarırız çünkü o potansiyelimiz var. Daha önce de büyük başarılara imza attı bu topluluk. Bizlere güvenildiği takdirde daha ilerilere gidebileceğimize inanıyorum. Önce Avrupa Şampiyonası finallerine katılmalı, daha sonra hedef şampiyonluk olmalı. Önemli olan ülke olarak hepimizin aynı şeyi hissetmesi” şeklinde konuştu.