Siyaset Beklenen buluşma
Paylaş
Beklenen buluşma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terör konusunu görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefet liderleri turu bugün önemli bir buluşmaya sahne oldu. Günlerdir süren randevu polemiğinin ardından Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 11.00'de bir araya geldi.

Haberin Devamı

KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMEDE NELER ÖNERDİ?

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu TBMM'de ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı TBMM'deki makam odasının girişinde karşıladı ve el sıkışarak ''hoşgeldiniz'' dedi.

GÖRÜŞMEYE KİMLER KATILDI?

Görüşmeye, Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler'in yanı sıra CHP'den Genel Sekreter Önder Sav, Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay ve Grup Başkanvekili Kemal Anadol da katıldı.

ORTAK GÜNDEM TERÖR

İki liderin buluşmasında ana gündem maddesi terörle mücadeleydi. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşme öncesi Başbakan Erdoğan'ın yüzünün güldüğü ve keyifli olduğu gözlendi.

BASIN ORDUSU İZDİHAM YAŞADI

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun ilk tokalaşması izdiham nedeniyle görüntülenemeyince kameralar yeniden içeriye alındı ve görüntü verildi. Görüşmeyi kelimenin tam anlamıyla bir medya ordusu izledi.

KILIÇDAROĞLU ÖNERİLERİNİ ANLATTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde, "demokrasinin güçlenmesi için seçim barajının indirilmesini, özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasını, devletin yatırım ve istihdam yaratmasını, bölgede Et ve Balık Kurumunun yeniden güçlendirilmesi ile mayınlı arazilerin temizlenerek topraksız köylülere verilmesini" önerdiklerini açıkladı.

Haberin Devamı