Osman Şenher Beklentiler çok büyük
HABERİ PAYLAŞ

Beklentiler çok büyük

Başarısız geçen 2 yıldan sonra Galatasaray taraftarının ve camiasının Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim’den beklentileri çok büyük. Önümüzdeki sezon zevkli ve sert bir lig seyredeceğiz. Fenerbahçe şampiyon olmuş kadrosunu yıldız futbolcular transfer ederek güçlendiriyor. Beşiktaş’ın kadrosu zaten iyiydi yine de önemli futbolcular alarak daha da güçleniyorlar. Trabzonspor şampiyonla aynı puana sahip olmasına rağmen ligi ikinci bitirdi. Egemen ve Selçuk’un gitmesi Bordo- Mavili camiayı etkilemeyecek, çünkü Başkan Sadri Şener çok büyük yıldızların transferini bitirmek üzere.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Böyle bir değerlendirme yaptığımız zaman Fatih Terim’in Galatasaray’ının üç takıma nazaran işinin daha da zor olduğunu görüyoruz. Fatih hoca “Ben 2 sezondur takıma hiçbir şey vermeyen futbolcuları tekrar kazanırım” felsefesiyle sezona başlarsa, iki yakası bir araya gelmez. Önce Baros’tan başlayayım. Bu arkadaş önceki sezon Galatasaray’a şampiyonluğu kaybettirdi. Bu sezon ise hiç oynamadı. Türkiye’de futbol oynamak Baros’un umurunda değil. Aynı şekilde Gökhan Zan... Sezon ortası yok olacak, sezon sonu 5-6 maç oynayacak.

Gelelim Hakan Balta’ya... Oynasa ne olur, oynamasa ne olur. Terim, “Ben bu futbolcuları kazanırım” demememeli. Bakın üstüne basa basa söylüyorum; Galatasaray’ın gerçek savaşçılara ihtiyacı var. Hem de iyi savaşçılara. Bu futbolcularda Galatasaray ruhu kalmamış. Terim’in geçen iki sezonu iyi değerlendirmesi lazım.

Hangi futbolcuların Galatasaray’a faydası olduysa kalsın, onlarla yola devam etsin. Buna itirazım olmaz. Ama Milli Takım’daki gibi “Ben Gökhan’ı kazanırım, Hakan’ı kazanırım” derse en çok üzülen kendisi olur. Taraftar diyor ki: “Ünal Aysal çok güçlü bir başkan. Parası da var. Terim’in istediği futbolcuları alır.” Yani bu da ne demek oluyor, önümüzdeki sezon Galatasaray başarısız olursa fatura Fatih Terim’e kesilir. Hocanın bunu unutmaması lazım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder