Gani Yıldız Bekleyelim, belki gelir!
HABERİ PAYLAŞ

Bekleyelim, belki gelir!

Haberin Devamı

Yüzde 82’miz, “Tasarruf edecek yeterli geliri olmadığını” söylüyormuş. Umudu kesmemek lazım. Adı üzerinde, gelir. Bekleyelim, (belki) gelir!



Haberlere bakıp sinir olmamanın yegane yolu: Dudak okuma tekniği ve işaret dilini bilmeden işitme engelliler haber bültenini izlemek.



Bir telefon markasının yeni model ismi ‘Hayalet’ olacakmış. Milletçe telif isteyelim; faturayı öderken hayalet görmüş gibi olan bizlerden esinlenmişler!



İstanbul, en stressiz şehirler listesinde alt sıralardaymış. Bu haberi okuyanların artan stresiyle kesin en alta inmiştir!



Bence insanın düzeltilmesi gereken asıl ‘duruş bozukluğu’ güç karşısındaki el pençe divan hali. Türkler için evin zamanında teslim edilmesi, depreme dayanıklı olmasından daha önemliymiş. Yeni sloganımız: “Başımı (derde) sokacak bir yerim olsun, yeter!”



İstanbul’un 50 yıl daha su sorunu yokmuş. Peki ya 50 dakika sonra su akıyor olacak mı? Onu Allah bilir!



Eğitimine, birikimine bakmadan, yaşam koçu lafını duyunca kuzu gibi olup koyun gibi güdülen tiplere yanlışlarını anlatmak için, gerçek yaşam koçları lazım!



Israrla demleme çay istemene rağmen, ısrarla sallama çay getiren çaycıya dallama (aptal) denir!



Tüm kadınların geçmiş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım. Pozitif ayrımcı bir öneri: 8 Mart resmi tatil olacaksa sadece kadınlara olsun!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder