Sağlık Bel, Boyun Fıtığı ve Eklem Ağrılarına Karşı Büyük Yenilik

Bel, Boyun Fıtığı ve Eklem Ağrılarına Karşı Büyük Yenilik

Paylaş
Bel, Boyun Fıtığı ve Eklem Ağrılarına Karşı Büyük Yenilik

Bel, Boyun Fıtığı ve Eklem Ağrılarına Karşı Büyük Yenilik

Son bir yılda Amerika Birleşik Devletlerinde binlerce hastayı sağlığına kavuşturan Boswellia Serrata adlı bitkiyi içeren ürün, ülkemize Sativlaya Herbal Healtcare firması tarafından getirildi. Sativlaya Herbal Healtcare Genel Müdürü Ufuk Taner BOYDAŞ ile yapılan görüşmede edinilen bilgiler; bel ve boyun fıtığı çekenlere müjde niteliğinde.

Boswellia Serrata adlı ürünü tanıtan BOYDAŞ “Boswellia Serrata binlerce yıldır Hint tıbbında bu gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan, son yıllarda tedavi edici etkileri nedeniyle modern tıpta da adeta devrim yaratmış bir bitkidir. “ dedi

‘’Bel ve boyun fıtığı özünde bir eklem hastalığıdır’’ diyen BOYDAŞ. ‘’Bozulan eklem yapısının tedavisi ise oldukça zordur, İşte Boswellic acid bozulan eklem yapısında kemik ve kıkırdak dokusunu onarırken eklemler arasında yer alan ve bulunduğu yerden kayarak fıtığı oluşturan disk şeklindeki jel yastıkların kendisini yenilimesini sağlıyor. Yenilenen eklem kıkırdağı ve diski ile hasta eski sağlığına kavuşuyor’’.

Boswellic acidin tedavi sürecine etkisinin yanı sıra en çarpıcı etkisi yine bel, boyun fıtığı, diz ve eklem ağrılarına karşı çok iyi bir ağrı kesici olduğudur..” diyen Ufuk Taner BOYDAŞ Sativlaya Herbal Healtcare olarak halkımıza böyle bir ürünü sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı