Spor Belçika bizi sevindirdi

Belçika bizi sevindirdi

Paylaş
Belçika bizi sevindirdi

Ekrem Dağ'ın 11'de başladığı, Yasin Pehlivan ve Ümit Korkmaz'ın da oyuna sonradan girdiği maçta Avusturya evinde Belçika'ya 2-0 mağlup oldu

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, Milli Takım'ın da mücadele ettiği A Grubu'nda Avusturya Belçika'ya kendi sahasında 2-0 yenildi.

Altıncı dakikada kullanılan serbest vuruşta Belçika oyuncusu Axel Witsel topu ceza sahası içinde kafasıyla ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda öne geçirdi: 0-1.

Avusturya'da Ekrem Dağ'ın 11'de başladığı maçın ilk yarısında başka gol olmadı. İkinci yarının başlangıcı da birinci yarının kopyası gibiydi.

50. dakikada yine Axel Witsel sahneye çıktı. Yetenekli futbolcu bu sefer sol köşeden sol ayağıyla topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 0-2.

54. dakikada Avusturya'da oyuna Türk kökenli bir başka oyuncu Yasin Kavlak girerken, kenara gelen isim David Alaba oldu.

68. dakika itibariyle sahada üç Türk oyuncu oldu. Zlatko Junuzovic kenara gelirken, Ümit Korkmaz oyuna girdi. Maçta başka gol olmadı. Böylece A Grubu'nda Belçika puanını yediye çıkarırken, Avusturya da yedi puanda kaldı.

Haberin Devamı