Magazin Belediye başkanı Aleyna Tilki'yi tanımadı

Belediye başkanı Aleyna Tilki'yi tanımadı

Paylaş
Belediye başkanı Aleyna Tilki'yi tanımadı

Bursa’nın Orhaneli İlçesi’nde, bu yıl 26´ncısı düzenlenen Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni’nin  son gününde Coşkun Sabah, Aleyna Tilki ve Bengü sahneye çıktı

Geleneksel Orhaneli Karagöz Kültür Şenliği ve Yörük Türkmen Şöleni, renkli görüntülere sahne oldu. 3 gün süren etkinliğin son gününde sahne alan Coşkun Sabah, Aleyna Tilki ve Bengü, şenlik alanını dolduran yaklaşık 50 bin kişiyle biraraya geldi.

Konserlerden önce konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, "Türkiye’nin her tarafından, dünyanın birçok ülkesinden ağırladığımız misafirlerimiz var. Onları mutlu ettik. Hiç yorgunluk hissetmiyoruz. Şimdi bu festivalin son günündeyiz. Burada yaklaşık 50 bin kişi var. Bu 50 bin kişinin gözlerinde mutluluk var, sevinç var. Bu benim için en büyük ödül" dedi.

Konserde sahneye ilk olarak Coşkun Sabah çıktı. Şarkılarını binlerce kişiyle birlikte söyleyen Coşkun Sabah, Orhaneli´de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Pop müzik dünyasının son dönemdeki popüler isimlerinden Aleyna Tilki´nin sahne almasıyla şenlik alanında coşku ikiye katlandı.



Bursa’da ilk kez halk konserine çıkan Aleyna Tilki ilk şarkısının ardından gelen alkışlardan memnun olmayınca güçlü alkış duyana kadar devamını istedi. Sahneye özel orkestrası eşliğinde çıkan Aleyna Tilki, kendisine özgü yorumu ile Türk Halk Müziği, pop ve rock şarkıları seslendirdi.


"BİR KARIŞ BOYU VAR AMA..."


Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan Aleyna Tilki, "Amacım Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek, dünya starı olmak. Bunun için de zaten gerekli çalışmalar yapılıyor " diye konuştu. Konser bitiminde Aleyna Tilki’ye çiçeğini vermek üzere sahneye çıkan Başkan İrfan Tatlıoğlu, "Biz bu sene kimi getirelim dediğimizde birileri gelip dedi ki; Aleyna Tilki. Biz 62 model olduğumuz için tanıyamadık. İnternetten birkaç eserini dinledik. Böyle bir hanımefendi olduğunu gördük. Şimdi de canlı gördük çıtı pıtı, hanımefendi bir kızımız. Bir karış boyu var ama Allah bir ses vermiş. Allah nazardan saklasın" dedi.


İrfan Tatlıoğlu

BENGÜ’DEN SAHNE ŞOVU


Gecenin son konserinde yer alan Bengü yeni şarkıları ile başladığı konserini hareketli parçalarla sürdürdü. Dans ekibi ile sahne alan Bengü hazırladıkları özel dans koreografileriyle izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Haberin Devamı