Gündem Belediye başkanı kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Belediye başkanı kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Paylaş
Belediye başkanı kaza yaptı: 3 ölü, 7 yaralı

Antalya'nın Küçükköy beldesi Belediye Başkanı MHP'li Murat Yıldız'ın otomobili kaza yaptı

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'ne bağlı Küçükköy Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Murat Yıldız'ın kullandığı otomobil, bir başka otomobille çarpıştı. Kazada, aynı aileden 1'i bebek, 3 kişi öldü, Belediye Başkanı Yıldız'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Korkuteli- Küçükköy Karayolu Bakacak Mevkii'nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte Korkuteli'ne bir yakınlarını ziyarete giden Küçükköy Beldesi Belediye Başkanı Murat Yıldız yönetimindeki 07 RN 080 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 53 yaşındaki Osman Pekat yönetimindeki 07 CFC 65 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. Ortalığın kan gölüne döndüğü kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Yaralılardan Osman Pekat ve 8 aylık torunu Nursenem Şahin Korkuteli Devlet Hastanesi'ne, kızı 24 yaşındaki Ümmü Şahin ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü. Sürücü Pekat'ın eşi Hasibe Pekat, bacanağı Mustafa Kemal Aydın ve baldızı Hatice Aydın Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Belediye Başkanı Murat Yıldız, eşi Arife ile kızları 6 yaşındaki Sudenaz ve 11 yaşındaki Deniz ise, Korkuteli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavileri yapılan Başkan Yıldız, Akdeniz Üniversitesi Tıp Hastanesi'ne, eşi ve kızları ise kentte bulunan özel hastanelere sevk edildi.

Haberin Devamı

Jandarma, yaptığı inceleme ardından hurda haline gelen araçları otoparka çektirdi. Kaza sonrası hastaneye gelen sürücü Osman Pekat'ın yakınları sinir krizi geçirdi.

BACAKLARINDAN DOĞUŞTAN ENGELLİ

Korkuteli Belediye Başkanı MHP'li Hasan Gökçe, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek Murat Yıldız'ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Hasan Gökçe, çıkışta, bacaklarından doğuştan engelli olan Murat Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Başkan Yıldız, özürlü ehliyetine sahip. Araç engelliler için donanımlı. Arabayı kulanmaması için herhangi bir sorun bulunmuyor” diye konuştu.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ (Antalya), (DHA)