Siyaset Belediye başkanına cezaevli tanıtım
Paylaş
Belediye başkanına cezaevli tanıtım

AKP Kırşehir adayının tanıtımında ilk sıra cezaevinin! TBMM'deki grup toplantısında bugün 10 ilin adaylarını açıklayan Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları sırasında ilginç bir görüntü ekrana geldi

AKP grubunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın tanıttığı belediye başkan adaylarının açıklanmasından önce söz konusu illerde yapılan yatırımlar görüntülerle tanıtıldı.

Haberin Devamı

Kırşehir adayı ve mevcut belediye başkanı Yaşar Bahçeci'nin adının açıklanmasından önce gösterilen görüntülerde ilk olarak Kırşehir Açık Cezaevi ekrana yansıtıldı!

'SÜTÇÜ NİNE'NİN DİYARINA GİDİYORUZ'

BU arada Erdoğan, Kahramanmaraş adayı anonsu öncesi Sütçü İmam'ı karıştırdı, "Şimdi Sütçü Nine'nin diyarına gidiyoruz.'' dedi.

Ve şimdi Sütçü Nine'nin diyarına gidiyoruz... Şimdi Sütçü İmam'ın şehri diyarına gidiyoruz. Kahramanmaraş. Kahramanmaraş’ımızda gerçekten bu dönemde çok büyük hizmetleri oldu. artık büyükşehir olarak yeni bir dönem başlayacak. Merkezde belediye başkanımız Mustafa Poyraz kardeşime teşekkür ediyorum. Bu dönem bir değişime gittiğimizi kendisine söylediğimizde “Ben sizlerin belirlediği verdiği karara her zaman hazırım ve bundan sonra da nerede ne görev verilirse sonuna kadar buna hazırım” diyecek bir nezaketi ortaya koydu.

Haberin Devamı