Spor Belhanda ve Eren’den iyi haber

Belhanda ve Eren’den iyi haber

Paylaş
Belhanda ve Eren’den iyi haber

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, Belhanda ve Eren Derdiyok’un sakatlıkları hakkında yaptığı açıklamada, “İki oyuncuda tedavilere çok iyi cevap verdi. Östersund maçında oynamaları konusunda kesin bir cevap vermek mümkün değil. Biz iki oyuncuyu da İsveç’e götüreceğiz” dedi

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Östersund ile karşılaşacak Galatasaray’da sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında Futbol Takımı Doktoru Yrd. Doç. Dr. Yener İnce, kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.

'İKİ OYUNCUYU DA İSVEÇ'E GÖTÜRECEĞİZ'


Diosgyor ile oynanan hazırlık müsabakasında sakatlanarak oyundan çıkan Belhanda ve Eren Derdiyok’un son durumunu için İnce, “Her iki oyuncunun sakatlığı da darbeye bağlı. İkisinin de tedavileri iyi bir şekilde devam ediyor. Bu tedaviye de çok iyi cevap verdiler. Hedef maçımıza çok kısa süre var. Bu nedenle oynamaları konusunda kesin bir cevap vermek mümkün değil. Normal şartlarda tedavi süresi biraz daha uzun sürebilir. Biz iki oyuncuyu da İsveç’e götüreceğiz. Son dakikaya kadar da yoğun tedavi ile devam edip durumlarına bakacağız.

Diğer tüm oyuncularla planlanan çalışmalar devam ediyor. Belhanda ve Eren dışında tüm oyuncularımız oynayacak durumdalar. Hocamız ile beraber planladığımız etkili çalışma planını uyguluyoruz. Bu sezon normalin üstünde yoğun ve kapsamlı hazırlanıyoruz. Gayet de iyi gidiyor. Eren ve Belhanda da inşallah en kısa sürede dönecek. Belirttiğim gibi hocamızla beraber iyi bir planlama yaptık” şeklinde konuştu.

(İHA)

Haberin Devamı