Magazin 'Ben Allah'ın mucizesiyim'

'Ben Allah'ın mucizesiyim'

Paylaş
'Ben Allah'ın mucizesiyim'

9. Türkçe Olimpiyatları kapsamında Şanlıurfa'da düzenlenen etkinliklerde İbrahim Tatlıses sürprizi yaşandı

30 bin kişinin katılımıyla GAP Arena Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe telefon ile bağlanan Şanlıurfalı sanatçı; hemşerilerine selam gönderip, kendisine yapılan dualardan dolayı teşekkür etti. Tatlıses, "Allah beni bağışladı, Allah beni Müslüman alemine bağışladı, ona şükür ediyorum, Ya Rabbi şükürler olsun. Ben Allah'ın bir mucizesiyim" dedi.

Haberin Devamı

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları kapsamında 18 ülkeden 54 çocuğun katıldığı ’Şanlıurfa Etkinlikleri’ GAP Arena Stadyumu’nda düzenlendi. 30 bin kapasiteli stadyumun dolduğu etkinlikleri Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile protokol üyeleri ve vatandaşlar izledi. Halk oyunu gösterileri ve Türkçe öğrenen çocukların şarkılar söylediği etkinlikler sırasında, platformdan uğradığı silahlı saldırı sonrası tedavisine devam edilen İbrahim Tatlıses ile telefon bağlantısı yapılacağı anons edildi.

Yapılan anonsun ardından tribünleri dolduran binlerce kişi, Şanlıurfalı sanatçının sesini duyacak olmanın mutluluğunu yaşadı. "Canım hemşerilerim nasılsınız" diyerek sözlerine başlayan İbrahim Tatlıses, etkinlikleri Şanlıurfa’da izleyemediği için çok üzüntü duyduğunu ifade etti. Tedavisi sürecinde kendisi için kalpten dua edenlere teşekkür eden Tatlıses şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"''Bana kalbi duygularınızla dua ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı iletiyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, özellikle bu organizasyonun manevi lideri, değerli büyüğümüzün ellerinden öpüyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Aranızda olmadığım için beni lütfen bağışlayın. Seslerinizi buradan duyuyorum, buradan duyuyorum dualarınızı... Beni dünyaya tanıttınız, beni her gittiğiniz yerde köşede, bucakta anlattınız, yücelttiniz, hiç bir zaman küçültmediniz. Ama ben de gittiğim her yerde Urfa'yı değil küçültmek, Urfa'ya bir leke getirmedim. Orada doğmanın mutluluğunu yaşattılar, ölene kadar bu böyle olacak.

Allah beni bağışladı, Allah beni Müslüman alemine bağışladı, ona şükür ediyorum, Ya Rabbi şükürler olsun. Ben Allah'ın bir mucizesiyim, kafasından keleş mermisi yiyip, yaşayan ilk insan benim diyebilirim. Bu da neden oldu? Dualarınızla oldu, bütün dünya dua etti. Oradan sesinizi bütün dünyaya duyurdunuz. Bütün dünya çocuklarını kutluyor, saygılarımı iletiyorum, Allah'a ısmarladık. En yakın zamanda görüşmek üzere, Miraç Kandilinizi şimdiden kutlarım'' Tatlıses konuşmasında ayrıca etkinlikleri izleyen ve İstanbul’da kendisini ziyaret eden Devlet Bakanı Faruk Çelik’e ve kendisini sık sık telefonla arayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da teşekkür etti.

Haberin Devamı

Kısa süren konuşmasının ardından telefonu kapatan Tatlıses lehine tribünlerden bir süre sevgi tezahüratları yapıldı.

Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)