Yaşam 'Ben Bond. Kovboy Bond'

'Ben Bond. Kovboy Bond'

Paylaş
'Ben Bond. Kovboy Bond'

Sinema dünyasının son 007'si Daniel Craig, bu kez de uzaylılara karşı savaşmaya hazırlanıyor

Sinema dünyasının son 007’i James Bond’u Daniel Craig, silahını bu kez uzaylılara karşı eline almaya hazırlanıyor. Craig’e, yaşadıkları şehre bir uzay gemisinin inmesiyle yaşamları karışan kovboy ve apaçilerin öyküsünü anlatan "Cowboys and Aliens" adlı filmin başrolü teklif edildi.

Sinema sektörü yayın organı Variety’nin haberine göre, DreamWorks şirketi, projeden ayrılan Robert Downey Jr. yerine "James Bond" serisinin ünlü aktörü Craig ile el sıkışmaya hazırlanıyor.

Bir uzay gemisinin yaşadıkları şehre inmesiyle birlikte o güne kadar yaşadıkları sorunları gidererek uzlaşma yolunu seçen bir grup kovboy ve apaçinin öyküsünü anlatan filmde Daniel Craig’e kovboy Jake Johnsno rolü teklif edildi. 2006 tarihli bir çizgi öyküden beyazperdeye uyarlanacak filmin yönetmenliğini Jon Favreau üstlenecek. Yapımın senaryosunu Roberto Orci, Alex Kurtzman ile Damon Lindelof kaleme aldı. Daniel Craig, DreamWorks şirketinin yapımcılığını üstlendiği "Münih" ve "Azap Yolu-Road to Perdition" filmlerinde rol almıştı.

AA

Haberin Devamı