Spor 'Ben efsaneyim'

'Ben efsaneyim'

Paylaş
'Ben efsaneyim'

Felipe Melo, kurtardığı penaltının ardından gururunu işte bu sözlerle dile getirdi

“Artık Galatasaray’da efsane olduğumu biliyorum. Beni kimse unutmayacak. Bu yaşadığım Galatasaray taraftarlarınca çok takdir edilecek. Ama benim için daha önemli olan, o maçta kazanılan 3 puandı”

Brezilyalı yıldız Felipe Melo’nun Elazığspor deplasmanında son dakikada yaptığı kurtarış yankıları devam ediyor. Bu kurtarışın, şampiyonluk yolundaki kader anlarından biri olabileceği konuşulurken, tecrübeli oyuncudan çok daha farklı bir bakış açısı geldi. O unutulmaz anları yakınlarıyla paylaşan Melo, “Artık Galatasaray’da efsane olduğumu biliyorum. Beni kimse unutmayacak. Bu yaşadığım, Galatasaray taraftarlarınca çok takdir edilecek. Ama benim için daha önemli olan, o maçta kazanılan 3 puandı” ifadesini kullandı. “Herkes benim atletik bir oyuncu olduğumu biliyor” diyen Sambacı, “Basketbol ve voleybolu çok seviyorum. O yüzden penaltı olayında düşünmeden eldivenleri kaptım. Kurtardığım için de çok mutluyum” sözleriyle konuşmasına devam etti.

2 KAT FAZLA ÇALIŞTIM’

Son haftalarda beklenen performansı sahaya yansıtamadığını bildiğini de dile getiren Melo, “Ben profesyonelim. Yedek beklediğim günlerde diğer arkadaşlarımdan 2 kat daha fazla çalıştım. Formamı almak için çok uğraştım. Galatasaray’ın başarısı için daha da fazlasını yapmaya hazırım” açıklamasını yaptı.

L’EQUIPE’TE 11'DE O DA VAR

Haberin Devamı

Felipe Melo’nun Elazığ deplasmanında yaptığı kurtarış, daha uzun süre gündemde kalacak gibi görünüyor. Zira dün de internette en çok konuşulan konulardan biri buydu. Hatta saygın Fransız yayın organı L’Equipe, haftanın en ilginç 11’inde kaleye Melo’yu koyarak takipçilerine tebessüm ettirdi.

YILMAZ VURAL TEPKİ KOYDU

Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, aradan günler geçtikten sonra penaltı pozisyonuyla ilgili tepkisini dile getirdi. Tecrübeli hoca, “Melo’nun kurtardığı penaltıda bir kural hatası olduğu gerçeği ortada. Gerek görülürse bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu’na itirazda bulunulacak.

BURASI GALATASARAY

8 Nisan 2012’de Manisaspor ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig maçında, takımda gol atmayan tek oyuncu konumundaki Muslera, penaltı kazanılınca topun başına geçmiş ve ağları havalandırmıştı. Bu kez Muslera kırmızı kart görünce Melo’nun kaleye geçip penaltı kurtarması üzerine, “Burası Galatasaray, burada imkansız yoktur” yorumları yapılmaya başlandı.

Mehmet Demircan/Fanatik

Haberin Devamı