Gündem 'Ben kötüyüm' dedi, öldü

'Ben kötüyüm' dedi, öldü

Paylaş
'Ben kötüyüm' dedi, öldü

İstanbul'daki Alkaş Danışmanlık Şirketi'nin sahibi işadamı Avi Alkaş'ın küçük oğlu Alp Alkaş Londra'da hayatını kaybetti. Alp Alkas, İstanbul'daki annesi ile telefonda konuşurken bir anda sesi kesildi ve sonra cenazesi bulundu

Londra’da yaşayan 27 yaşındaki Alp Alkaş’ın evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Alkaş’ın ölüm nedeni henüz bilinmezken kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürülüyor.

TELEFONDA KONUŞURKEN SESİ KESİLDİ


Haberdesin.com sitesinin özel haberine göre, Alp Alkaş'ın gece geç saatlerde İstanbul'daki evini aradığı, telefonu açan annesi ile konuşurken "Ben kötüyüm" dediği ve o anda sesinin kesildiği öğrenildi. Bu durum üzerine büyük panik yaşayan ailenin haber verdiği Londra'daki yakınlarının eve gittiği ve genç Alkaş'ın cansız bedeni ile karşılaştığı öğrenildi.

27 yaşındaki Alkaş'ın kalp krizi geçirmiş olabileceği öne sürülüyor.

Musevi cemaatinin en önemli işadamlarından olan Alkaş Danışmanlığın sahibi Avi Alkaş sabah aldığı ölüm haberi sonrası hemen ilk uçakla Londra'ya hareket ederken yanında Alp Alkaş'ın Efes Pilsen yardımcı antrenörü olan ağabeyi Emir Alkaş da yer aldı.

Musevi Cemaatinin önemli işadamlarından Avi Alkaş’ın oğlu Alp Alkaş, dünyaca ünlü gayrimenkul danışmanlık ve hizmet şirketi JonesLangLaSalle’de gayrimenkul danışmanı olarak çalışıyordu.


Alp Alkaş (solda, Anadolu Efes Asistan Koçu Emir Alkaş'ın kardeşiydi
.
ÖNCE ROBERT, SONRA BOĞAZİÇİ


Robert Kolej’de tamamladığı lise eğitiminin ardından, 2007 yılında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Alp Alkaş, yüksek lisans öğrenimini de yine Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Bilişim Sistemleri üzerine tamamladı.

Üniversite hayatı boyunca, Türkiye’de alışveriş merkezleri ve perakende danışmanlığında lider firma olan Alkaş Danışmanlık’ta çalışan Alp Alkaş, Yönetim ve Operasyon Uzmanlığı yapmıştı. Bu süreçte önemli alışveriş merkezi konsept geliştirme ve kiralama departmanlarında görev alan Alp Alkaş, şirketin dünyaca ünlü gayrimenkul hizmet firması Jones Lang LaSalle ile stratejik ortaklığa girmesinin ardından, şirketin Avrupa merkezinin bulunduğu Londra'ya yerleşti.

Burada perakendecilerin uluslararası genişleme planlarına destek olan Avrupa Perakende Grubu'nda (Pan-European Retail Agency) ve Avrupa genelindeki alışveriş merkezleri yatırımları için uluslararası şirketlere danışmanlık veren Avrupa Perakendesi Sermaye Piyasaları (European Retail Capital Markets) ekiplerinde görev aldı.

Yirmi iki yaşında perakende sektörünün önemli sertifikasyonlarından CSM(Certified Shopping Center Manager) ve CMD(Certified Marketing Director) ünvanlarına hak kazanan Alp Alkaş, bu iki ünvanı kazanan tarihteki en genç kişi olarak ICSC Next Generation programının Yönetim Kurulu’na kabul edildi

Boş zamanlarının büyük bir kısmını spor aktivitelerine ve farklı tür spor müsabakalarını takip etmeye ayırmıştı.