Siyaset "Ben kurdum, ya sen?"
Paylaş
"Ben kurdum, ya sen?"

8 yaşındaki Esra Tomurcuk, bu sorusuyla AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı'yı şaşırttı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı katıldığı programda kendisine 'Bozkurt' işareti yapan ve 'Ben buyum, onu tutuyorum, ben kurdum ya sen' diyen 8 yaşındaki Esra Tomurcuk'a, ampulü göstererek, "Ben de buyum" demesi gülüşmelere neden oldu.

Milletvekili Kıratlı, Engelliler Derneği'ne giderek Sağır ve Dilsiz Futbol Takımı Oyuncuları'na forma hediye ederken Gürler İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Esra Tomurcuk ile sohbet etti. Milletvekili Kıratlı'nın kendisine ikram ettiği meşrubat ve pastaları kabul etmeyen Esra, 'Bozkurt' işareti yaparak karşılık verdi. Esra Tomurcuk'un "Ben buyum, onu tutuyorum, ya sen nesin?' demesi üzerine Milletvekili Kıratlı da ampulü göstererek 'Ben de buyum' diye karşılık verdi. Çevredekilerin gülüşmelerine neden olan bu diyalog sonrası Milletvekili Turan Kıratlı, Esra'nin çok akıllı bir kız olduğunu belirterek, ona kartvizitini vererek anne ve babasının kendisini aramasını istedi. Milletvekili Kıratlı'nın "Hangi televizyon kanalını izliyorsun?" sorusuna Esra'nın "Bütün haberleri izliyorum. Kanal D haberi izliyorum" demesi üzerine Kıratlı, "Başka kanalları da izle. Kanal 24'ü izle." karşılığını verdi.

Milletvekili Kıratlı, daha sonra Kırıkkale Sağır ve Dilsiz Futbol takımına forma hediye ederek, kendileriyle fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı

İşte ikili arasındaki güldüren sohbet

DHA