Türkiye (Son Dakika) 'Ben onu karım gibi seviyordum'

'Ben onu karım gibi seviyordum'

Paylaş
'Ben onu karım gibi seviyordum'

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki çocuğu ve ablasıyla birlikte kalan 27 yaşındaki Aynur Özilban, dayısının torunu aynı yaştaki Erhan Karadiken tarafından tabancayla başına ateş edilerek öldürüldü. 'Ben onu karım gibi seviyordum' yazılı intihar notu bırakan genç adam, aynı tabancayla kendi başına ateş edip intihar etti

Olay, Karabağlar İlçesi 52/125 Sokaktaki evde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Daireden silah sesi geldiğini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, evde 2 kişiyi, başlarından tabancayla ateş edilerek öldürülmüş olarak buldu.



Evde inceleme yapan polis, başına ateş edilerek öldürülen Aynur Özilban’ın bir firmada işçi olarak çalıştığı, ikinci eşinden boşandıktan sonra ilk evliliğinden olan 9 yaşındaki çocuğu ve ablası Feride Kılınç ile yaşamaya başladığını belirledi. Elinde tabanca bulunan Erhan Karadiken’in ise, Ankara’da yaşadığı, nakliye firmasında çalıştığı ve bugün İzmir’e geldiği tespit edildi. Polis, Erhan Karadiken cesedinin yanında da not buldu.

Notta, ’Ben onu karım gibi seviyordum, ancak başka erkeklerle mesajlaşıyordu’ yazılı olduğu öğrenildi. Evde kimsenin bulunmadığı sırada meydana gelen olayda, Karadiken’in, Özilban’ı öldürdükten sonra yaşamına son verdiği kaydedildi.

Öte yandan, Aynur Özilban ile dayısının torunu olan Erhan Karadiken arasında duygusal bir ilişkinin olup olmadığı henüz netlik kazanmadı. Olay yerindeki incelemenin ardından iki gencin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na konuldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

Mehmet CANDAN/ İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı