Gündem 'Ben sana ne yaptım oğlum?'

'Ben sana ne yaptım oğlum?'

Paylaş
'Ben sana ne yaptım oğlum?'

Malatya'nın Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, babasının ölümünden kendisini sorumlu tutan Vural Özkan tarafından öldürüldü. Başkan Güzel'in son sözleri “Ben sana ne yaptım oğlum?” oldu

Kahvede oturuyordu

Haberin Devamı

Malatya’nın Doğanşehir İlçesine bağlı Polat beldesinin Belediye Başkanı AK Partili İsmet Güzel, önceki akşam bir kahvehanenin önünde vatandaşlarla otururken av tüfeğiyle gelen Vural Özkan’ın saldırısına uğradı.

Başkan İsmet Güzel, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay anında Başkan’ın yanında bulunan görgü tanığı Aykut Yaşar, Vural Özkan’ın yanlarına gelerek hiçbir şey demeden başkana av tüfeği ile ateş ettiğini söyledi. Saldırıdan sonra Vural Özkan’ın kaçtığını belirten Aykut Yaşar, Başkan İsmet Güzel’in vurulduktan sonra saldırgana, “Ben sana ne yaptım oğlum?” dediğini kaydetti.

Ruhsat sorunu mu?

Belediye Başkanı İsmet Güzel ile katil zanlısı Vural Özkan’ın babası Kemal Özkan’ın bir hafta önce tartıştığı, olaydan bir gün sonra kalp krizi geçiren Kemal Özkan’ın yaşamını yitirdiği belirtildi. Vural Özkan’ın, babasının ölümünden Başkanı Güzel’i sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Önceki gece geç saatlerde jandarmaya teslim olan saldırganın ayrıca beldede bulunan kahvehanelerinin ruhsat sorunu nedeniyle başkan ile sürekli tartıştığı ve cinayeti bu nedenle işlemiş olabileceği öne sürüldü.

Belediye Başkanı İsmet Güzel dün beldede toprağa verildi. Keskin nişancı polislerin önlem aldığı cenazeye Devlet Bakanı Hayati Yazıcı da katıldı. Saldırgan Vural Özkan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.