Magazin Beni Affet 17 Nisan 2017 özet

Beni Affet 17 Nisan 2017 özet

Paylaş
Beni Affet 17 Nisan 2017 özet

Beni Affet Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Yaman'ın Güneş'in kaçırılması hakkında ne tür bilgilere ulaşacağı merak edilirken, bir yandan da Ateş'in Gülüm'ü ikna edip edemeyeceği sorusu son bölümde cevap buldu

Star tv'nin beğeniyle izlenen ve hafta içi hergün yayınlanan dizisi Beni Affet'in son bölümünde yaşananlar birçok sorunun da cevabı oluryor.

1163. Bölüm özet

Feride, Yaman’a ulaşabilecek mi?

Yaman başına aldığı darbe nedeniyle bir başına, oldukça güç bir durumdadır. Adliyede velayet davasına girmek için bekleyen Feride ise sonunda Yaman’a ulaşır. Yaman’a yardım etmek için harekete geçtiğinde ise hiç beklenmedik birinden yardım alır. Filiz’in yalanını yakalayan Sıla destek bulamayınca gider. Ancak Murat oldukça şaşırtıcı bir şey yapar.

Murtaza ile evlenmemek için ölüme bile razı olan Gülüm’ün karşısına Murtaza hiç beklenmedik bir tehditle gelir. Ateş ise geç olmadan Gülüm’ü bulmak için çırpınır. Ateş ve Gülüm yüz yüze geldiğinde Gülüm’ün söyleyecekleri merak konusudur. Diğer yandan Sevgi, Şahin’in yürümeye başladığından şüphelenir.

Haberin Devamı