Gündem "Beni 'gölge' tacizci soydu!

"Beni 'gölge' tacizci soydu!

Paylaş
"Beni 'gölge' tacizci soydu!

"Beni 'gölge' tacizci soydu!

Antalya'da lise öğrencisi 16 yaşındaki E.S., katıldığı bir eğlencede erkek arkadaşlarının kendisine uyuşturucu verdiğini, sadece gölgesini hatırladığı birinin ise kendisine tacizde bulunduğunu belirterek şikayetçi oldu. Bu olaydan sonra aralarında kızların da bulunduğu arkadaşlarının, çıplak görüntüleriyle kendisine şantaj yaptığını ileri süren genç kız, ikinci kez şikayetçi olunca 5 genç gözaltına alındı, bilgisayar, CD ve cep telefonlarına el konuldu.

Haberin Devamı

İddiaya göre, geçen mart ayında bir eğlenceye katılan lise öğrencisi E.S., arkadaşlarının zoruyla alkol ve uyuşturucu kullandı. Kendinden geçen genç kız, iddiasına göre gölgesini gördüğü ama eşkalini veremediği bir erkek arkadaşı tarafından çırılçıplak soyuldu ve taciz edildi. Olaydan sonra durumu annesine anlatan E.S., Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne giderek şikayetçi oldu. E.S., ifadesinde, “Arkadaşlarımla birlikte eğlenmek için bir yerlere gittik. Burada bana içki ve uyuşturucu verdiler. Sonra ben bir koltukta otururken yanıma gölge olarak gördüğüm bir kişi geldi ve üzerimdekileri çıkarıp beni taciz etti. Ben olanları hayal meyal hatırlıyorum” dedi.

ÇIPLAK GÖRÜNTÜLÜ ŞANTAJ

Soruşturma sürerken, bu kez aynı okulda öğrenim gören arkadaşlarının kendisine çıplak görüntülerini göstererek santaj yaptıklarını iddia eden genç kız, polise ikinci kez şikayette bulundu. Polis, son olayla ilgili 3'ü kız biri erkek 4 liseli genç ile yaşı büyük bir başka kişiyi gözaltına aldı, evlerindeki bilgisayarlarına, CD'lerine ve cep telefonlarına el koydu. 16 yaşındaki erkek C.D. ile aynı yaştaki kız arkadaşları B.S., D.S., Z.E. ve 19 yaşındaki Z.E., savcılıkta ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Bilgisayar, CD ve cep telefonları ise incelenmek üzere Ankara'ya gönderildi.

Haberin Devamı

Soner KOCAER/DHA