Magazin 'Beni zorla oynatamazlar'

'Beni zorla oynatamazlar'

Paylaş
'Beni zorla oynatamazlar'

'Beni zorla oynatamazlar'

Oyuncu Bülent İnal, yeni yayın döneminde atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak "Bitmeyen Şarkı" dizisinde, "kanala borcu olduğu" için rol alacağı iddiasını yalanladı.

Haberin Devamı

İnal "Hiçbir şekilde bir dizide zorla oynamayı kabul etmem" dedi. 4 yıl önce atv'de yayımlanan 'Kara Yılan' dizisi için 26 bölümlük anlaşma yapan Bülent İnal'ın, dizi 17'nci bölümde bitince 9 bölümlük parasını iade etmediği ve açılan dava aleyhine sonuçlanınca kanala 350 bin lira borçlandığı, yeni projede de borcuna karşılık oynadığı yönünde söylentiler çıkmıştı.

Sabah gazetesinin haberine göre; bu söylentilerden çok rahatsız olan İnal "atv ile 'Kara Yılan'dan sonra bir problemimiz olmuştu ve bu durum yargıya intikal etmişti. Daha sonra atv Genel Müdürü Adem Gürses ile görüşüldü.

Kendisinin iyi niyeti sonrasında sorunu çözdük. Aramızda herhangi bir borca dayalı sürtüşme yok. 'Borcu var da dizide böyle oynuyor' gibi şeyler yazılması beni çok rahatsız ediyor. Bu rolü zorla kabul etmişim gibi bir hava yaratılmak isteniyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Birçok teklif geldi ama bu projeyi beğendiğim için atv'de olmak istedim" dedi.

Haberin Devamı