Gündem 'Benim 10 tane arabam var'

'Benim 10 tane arabam var'

Paylaş
'Benim 10 tane arabam var'

Fatih'te polisin 'dur' ihtirana uymayan sürücü kaza yaptı, polis aracına çarptı. Sabıkalı adam, sonra da pişkin pişkin konuştu

Polis ekipleri Fatih Aksaray'da şüphelendikleri bir otomobili, durdurmak istedi. Adının Cengizhan Deveci (36) olduğu öğrenilen sürücü polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı.

Kovalamaca bir süre Millet Caddesi üzerinde ve ardından Fındıkzade'nin ara sokaklarında devam etti. Tekrar, Millet Caddesi Topkapı istikametine giren Deveci Cengizhan Deveci İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi önünde aşırı hızlı seyreden otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarparak takla atmaya başladı.

Haberin Devamı

POLİS, TAKLA ATAN ARACA ÇARPTI

Takipteki polis araçlarından biri önde takla atan otomobille çarpıştı. Polisler kazayı yara almadan atlatırken, Cengizhan deveci hafif şekilde yaralandı.

Kazadan sonra hurdaya dönen otomobilden hafif sıyrıklarla kurtulan sürücü Deveci, polisin araç ne hale geldi demesi üzerine "Hiç önemli değil. Benim 10 tane arabam var"dedi. Deveci polis aracına bindirilirken polisleri uzun süre uğraştırdı. Yaralı sürücü İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Deveci ayakta tedavi edildikten sonra gözaltına alınarak Şehremini Polis Merkezi'ne götürüldü.

OTOMOBİLDEN KOKAİN ÇIKTI

Polisten kaçan ve kaza yapan sürücü Cengizhan Deveci'nin otomobil hırsızlığı başta olmak üzere çeşitli hırsızlıklardan 20'e yakın aranmasının olduğu ve yapılan ilk incelemede otomobilin içinden bir miktar kokain çıktığı öğrenildi.Bu arada, polis ekiplerinin kazandan sonra basın mensuplarının görüntü almaya çalıştığını fark edince olay yerine güvenlik şeridi çekmek istedi. Polisin güvenlik şeridini olay yerine değil de basın mensuplarının bulunduğu alana çekmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Erhan TEKTEN - İSTANBUL / DHA