Spor 'Benim ağzımdan öyle laf çıkmaz'

'Benim ağzımdan öyle laf çıkmaz'

Paylaş
'Benim ağzımdan öyle laf çıkmaz'

Gençlerbirliği maçında, rakip soyunma odası önünde, "Satılmış köpekler" diye bağırdığı ileri sürülen Burak Yılmaz, iddiaları sert bir dille yalanladı

Her şey Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın geçtiğimiz haftaki Başkent randevusundan sonra yaptığı açıklamalarla başladı. Deneyimli spor adamı, edindiği bilgileri aktardığına dikkat çekip, “Trabzonlu oyuncular soyunma odamıza gelip, ‘Satılmış köpekler’ diye bağırdı” iddiasını ortaya atmıştı.

Önceki gün ise isminin gizli tutulmasını isteyen bazı Gençlerbirliği oyuncuları olayın kahramanının Burak Yılmaz olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Ancak bu haberler milli oyuncuyu kelimenin tam anlamıyla çileden çıkardı.

Yakın çevresine Gençlerbirliği cephesinden gelen iddiaları net bir dille yalanlayan genç yıldızın, “O kadar düşüncesiz miyim! Trabzonspor’u temsil ederken, orada o kadar kalabalığın içinde gidip böyle işler yapacağım.

Beni tanıyan kimse böyle bir saygısızlık içinde olacağıma inanmaz. Bizim her takımı yenecek gücümüz var, kimseden lütuf beklemeyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı