Spor 'Benim ailemin oyu Aydınlar'a'

'Benim ailemin oyu Aydınlar'a'

Paylaş
'Benim ailemin oyu Aydınlar'a'

Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü kongresinde Hulusi Belgü'nün ihraç cezasının devamına karar verilirken, Belgü gelişmelerle ilgili yazılı açıklama yaptı

Hulusi Belgü'nün açıklaması şu şekilde;
"Bildiğiniz üzere, hakkımda verilen geçici ihraç kararının kaldırılması ile ilgili oylama tam 3 kez tekrarlandı. Nihayetinde Aziz bey, yarınki seçimlerde yarışmamı istemediği için, çıplak gözle dahi bakıldığında affıma yönelik verilmiş bir karar, tersine tescillendi.

Kulübüme ve Genel Kurul'umuzun saygınlığına olan sadakatim sebebiyle, verilen kararı saygıyla karşılıyorum.

Şahsen büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim.

Ben, bugün, hiç bir şekilde eleştiriye açık olmayan, yapıcı eleştiriyi hakaret olarak algılayan bir Başkan'ın kişisel ve adaletten uzak takdiri ile yarınki yarıştan men edildim. Vermiş olduğum bir gazete ilanındaki cümle sebebiyle, demokratik hakkımın elimden alındığını öğrendim. Dolayısıyla, bana inanan ve benimle birlikte hareket eden tüm dostlarıma ve özellikle de Fenerbahçe'nin tüm kadın seçmenlerine ricada bulunmak isterim ki, demokrasiye oy vermek isterseniz, Aziz Yıldırım'a oy vermeyin.

Oy mukaddes'tir. Herkes verdiği oyun anlamını bilir. Bu şartlar altında benim ailemin oyu Mehmet Ali Aydınlar'adır. Bana bugün yapılan haksızlığa şahit olan herkesle de bu oy'un rengini bu vesileyle paylaşmak isterim."

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Haberin Devamı