Spor Benitez-Mourinho savaşı

Benitez-Mourinho savaşı

Paylaş
Benitez-Mourinho savaşı

Serie A son şampiyonu Inter'in İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, kendisini eleştiren Jose Mourinho'ya sert yanıt verdi

İspanyol teknik adam "Inter Televizyonu"nda verdiği demeçte, Inter’in AS Roma’yı mağlup ederek aldığı Süper Kupa zaferinden sonra konuşan mavi-siyahlıların eski çalıştırıcısı Portekizli Jose Mourinho’nun, "Benitez, her şeyiyle hazır bir takım aldı" şeklindeki iddialarına yanıt verdi.

Benitez, bir teknik direktörün zafere ulaşması için oyuncularının, taraftarların ve camianın desteğini alması gerekliliğinden söz ederek, "Eğer kazanıyorsak, hep birlikte kazanıyoruz" dedi.

"O HİÇBİR ZAMAN NORMAL KONUŞMAZ"

Mourinho’nun FC Inter’den ayrılmasına rağmen hala konuşmasına şaşırdığını dile getiren Benitez, "Neden o hiçbir zaman normal bir şeklide konuşmaz? Bu takım hep güçlü.

O buraya geldiğinde de güçlüydü. O şimdi burada değil, ancak madem burada her şey harikaydı, o zaman neden hala FC Inter’de değil?

Neden başka bir takıma gitme kararı aldı? Bu onun kararı. Bu konu üzerinde daha fazla konuşmak da hoşuma gitmiyor" diye konuştu.

Mourinho’nun dışarıdan konuştuğunu kaydeden başarılı teknik adam, FC Inter’e odaklanmaları gerektiğini ve sadece FC Inter’i iyi yerlere getirmek için çalışmaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı