Spor Benitez'in İtalya'da ilk tartışması

Benitez'in İtalya'da ilk tartışması

Paylaş
Benitez'in İtalya'da ilk tartışması

Serie A takımlarından İnter'in İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, Palermo Kulübü Başkanı Maurizio Zamparini'ye tepki gösterdi

Serie A takımlarından İnter’in İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, İnter ile oynadıkları maçta hakemin taraflı yönetim gösterdiğini savunan Palermo Kulübü Başkanı Maurizio Zamparini’ye tepki gösterdi.

Sezon başında Liverpool’dan İnter’e gelen Benitez, basına yaptığı açıklamada, "İnter’e 2-1 yenildiğimiz maçta, lehimize 4 penaltı çalınmadı" diye konuşan Zamparini için, "İngiltere’de kulüp başkanları bu kadar çok konuşmuyor" ifadesini kullandı.

Benitez, "Buraya İngiltere’den geldim. Orada kulüp başkanları bu kadar çok konuşmuyor, ancak işlerin İtalya’da nasıl yürüdüğünü anlamaya başladım. Roma-İnter (25 Eylül) ve Juve-İnter (3 Ekim) maçlarına az kaldı. Böyle polemikler olması normal" dedi.

İnter’in 2-1 kazandığı Palermo maçı için sadece teknik direktör olarak yorum yapabileceğini söyleyen Benitez, "Bu maçta rakip kaleye 17 şut attık" diye konuştu.

Liverpool’un sahipleri ABD’li Tom Hicks ve George Gillett’i de eleştiren Benitez, İnter Başkanı Massimo Moratti ile futbol konuşabildiğini söyledi. Benitez, "Moratti futboldan anlıyor, bu önemli bir şey. Liverpool’daki son sezonumda başkanlarla futbol konuşamıyordum, çünkü hiç anlamıyorlardı" dedi.

Haberin Devamı