Spor Benteke Beşiktaş'a gelecek mi? Resmi açıklama...

Benteke Beşiktaş'a gelecek mi? Resmi açıklama...

Paylaş
Benteke Beşiktaş'a gelecek mi? Resmi açıklama...

Crystal Palace forması giyen Christian Benteke'nin haklarını elinde bulunduran Türk menajer Kısmet Eriş oyuncusunun Türkiye'ye transferi konusunda çıkan dedikodular ile ilgili konuştu. Eriş, Benteke'nin Türkiye'ye transferinin şimdilik mümkün olmadığını söyledi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace forması giyen Belçikalı golcü Christian Benteke'nin ismi Beşiktaş ile anılmaya başladı. Hatta iddiaları göre Cenk Tosun ile Benteke'nin takas edilebileceği bile konuşuluyor.

BAŞKA TAKIMA GİTME İHTİMALİ YOK


Çıkan bu iddialarla ilgili Fanatik, Christian Benteke'nin Türk menajeri Kısmet Eriş'e ulaştı. Kısmet Eriş "Benteke'nin şuan başka takıma gitme ihtimali yüzde sıfır. Oyuncum Dünya Kupası'ndan önce bir yere ayrılmıyor. Cenk Tosun ile takası imkansız" ifadelerini kullandı.

BU SEZON GOL ATAMADI


Bu sezon İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace forması ile 12 maça çıkan Benteke'nin henüz golü bulunmuyor.

2015 yılında Aston Villa'dan Liverpool'a 46, 1 yıl sonra ise Crystal Palace'a 31 milyon Euro'ya transfer olan Benteke bu sezon gol atamadığı için eleştirilerin odağındaki isim. 190 boyundaki golcü futbolcunun Belçika Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası'na gitmesi bekleniyor.

Fanatik

Haberin Devamı