Dünya Berbat şarkı tık rekoru kırdı

Berbat şarkı tık rekoru kırdı

Paylaş
Berbat şarkı tık rekoru kırdı

13 yaşındaki Amerikalı Rebecca Black'in söylediği ve dinleyen herkesin sözlerini berbat bulduğu 'Friday' (Cuma) adlı şarkı, internette salgına dönüştü

Rebecca Black’ın söylediği ‘Friday’ (Cuma) adlı şarkı internette video paylaşım sitesi YouTube’da 29 milyon seferden fazla izlendi. Şarkı, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da da en fazla tartışılan konu başlıklarından biri oldu. Sebebiyse milyonlarca kişinin, şarkının sözlerini berbat bulduğunu söylemesi.

Şarkının sözlerinden bazıları şöyle: ‘Dün perşembeydi, perşembeydi, bugünse cuma, cuma’, ‘Otobüs durağına gitmem lazım, otobüsüme binmem’, ‘Arkadaşlarımla görüşüyorum. Biz, biz, biz çok heyecanlıyız, çok heyecanlıyız’... Şarkıcı kızın detone olduğu yerler de ses mühendislerince iyice elden geçirildiği için sesi, doğallıktan uzak.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5032","5032","201103","5032-7.jpg");


Şarkının yapımcısı Los Angeles merkezli Ark Müzik Fabrikası adlı şirket, kendisini bağımsız bir plak şirketi olarak tanımlıyor. İnternet sitesinde başlıca amaçlarının ‘Gelecekte bir numaraya yerleşebilecek sanatçıları keşfetmek’ olduğu yazıyor. Rebecca’nın sitedeki profil sayfasındaysa ‘Eğlenceyi seven, 13 yaşında bir kız olduğu’ bilgisine yer verilmiş. Sitedeki bilgilere göre Rebecca, dans etmeyi, sahnede rol almayı ve şarkı söylemeyi seviyor, hep yeni şeyler denemeye çalışıyor.

Justin Bieber’ın rakibi mi? Birçok aile, çocuklarının geleceğin Justin Bieber’i olması için ellerinden ne gelirse yapmaya hazır. Zira şimdi uluslararası anlamda tanınan bir yıldız haline gelen Bieber, YouTube’da keşfedilmişti. En son gülen de Justin Bieber gibi Rebecca olabilir.

‘Friday’ adlı şarkı iTunes listesinde şimdilik 54’üncü sırada yer alıyor.

Haberin Devamı