Spor Berbatov, Bursa'ya mı geliyor?

Berbatov, Bursa'ya mı geliyor?

Paylaş
Berbatov, Bursa'ya mı geliyor?

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Bulgar golcü Berbatov'un Bursaspor'a geleceğine yönelik transfer söylentilerine açıklık getirdi

Ertuğrul Sağlam, Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan ve futbolcu Ozan İpek, Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen panelde, öğrencilerle bir araya geldi.

"ŞAMPİYON TAKIMIN TARAFTARLARI GİBİ DAVRANMALARINI BEKLİYORUZ"

Sağlam, ligin son maçında sahalarında yapacakları Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti: "Taraftarlarımızdan, maçın sonucu ne olursa olsun, şampiyon takımın taraftarları gibi davranmalarını bekliyoruz.

Zaten taraftarlarımız, son dönemde kendilerine yakışır şekilde hareket ediyor. Beşiktaş karşısında güzel bir mücadele ortaya koyup gereken puanları alarak, şampiyonluk kupasını taraftarlarımızla beraber kaldırmak istiyoruz.

Yönetimle de görüştüm. Karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun, maç sonunda şampiyon olmuşcasına kutlama yapacağız. Şu anda Türk futbol tarihini değiştirecek bir başarını arifesindeyiz. Amacımız, ligi birinci sırada bitirip, bu hedefe ulaşmak."

"HER DAKİKA KAZANMAK İSTEYECEĞİZ"

Beşiktaş maçında, sezon başından bu yana sergiledikleri tutumu aynen sahaya yansıtacaklarını dile getiren Sağlam, "Beşiktaş maçını, her dakika kazanmak isteyeceğiz. (Fenerbahçe öne geçti, ona göre oynayalım. Geriye düştü, sistemimizi değiştirelim) gibi bir tutum sergilemeyeceğiz" dedi.

BERBATOV BURSASPOR'A MI GELİYOR?

Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk yarışında, saha dışı unsurların etkili olup olmadığı yönündeki bir soruya, "Hayır, bunlara katılmıyorum" yanıtını verdi. Manchester United forveti Berbatov’un Bursaspor’a geleceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Sağlam, "Bence o konulara hiç girmeyelim.

Berbatov’un maliyeti çok yüksek. Ama şu çok iyi bilinmeli ki isminden ve performansından kimsenin şüphe duymayacağı oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu.

Sağlam, futbolculuğu süresince kendisine Bursaspor’un unutulmaz kaptanı Sedat 3 (Özden), Şenol Güneş ve Cemil Turan’ı örnek aldığını sözlerine ekledi.

STAT ZEMİNİ AŞAĞIYA ÇEKİLECEK

Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan da takımın çok önemli bir başarıya imza atmak üzere olduğunu belirterek, şampiyonluk inançlarının tam olduğunu söyledi.

Çok iyi bir takıma sahip oldukları için çok transfere gerek olmadığını ifade eden Mestan, Şampiyonlar Ligi’ne yönelik 4-5 kaliteli transfer yapmayı planladıklarını kaydetti.

Mestan, Bursa Atatürk Stadı’ndaki düzenlemelerle ilgili soruya, "Büyük olasılıkla çalışmalar, Beşiktaş maçının ardından hemen başlayacak.

Projeler son aşamaya geldi. Stat zemini, 2-3 metre aşağıya inecek. Bu da bize 5-6 bin artı taraftar sağlayacak.

Çalışmaları 2-2,5 ay gibi sürede bitirmeyi ve Şampiyonlar Ligi maçlarını Bursa’da oynamayı istiyoruz" yanıtını verdi.

3

Haberin Devamı