Magazin Beren Saat radara yakalandı

Beren Saat radara yakalandı

Paylaş
Beren Saat radara yakalandı

Beren Saat radara yakalandı

AŞK-I Memnu dizisinde Bihter'i oynayan Beren Saat, trafik polisine yakalandı. Dizide Behlül’ün Riva’daki evinden dönerken hızdan dolayı trafik cezası kesilen Bihter, gerçek hayatta da hızdan trafik cezası yedi. Sarıyer’e giderken aşırı hız yaparken radara yakalanan oyuncu Beren Saat’e 270 TL trafik cezası kesildi.
Sarıyer Hacıosman Bayırı'nda hız uygulaması yapan Trafik Denetleme ekipleri, 34 FJ 6978 plakalı lüks bir otomobilin radara yakalandığını tespit etti. Durdurulan otomobili Beren Saat’in kullandığı görüldü. Hacıosman Bayırı'ndan 101 kilometre hızla yakalanan Beren Saat’e işlem yapıldı. Güzel oyuncuya 270 lira para cezası kesildi.

DİZİDE DE CEZA YEMİŞTİ

Haberin Devamı

En çok izlenen dizilerin başında yer alan Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncusu Beren Saat’in canlandırdığı Bihter'in, yediği bir trafik cezası ortalığı karıştırmıştı. Behlül’ün Riva’daki evinden dönerken jandarma tarafından hız yaptığı gerekçesiyle durdurulan Bihter’e trafik cezası kesilmişti. Kimsenin haberdar olmadığı bu ceza makbuzu işadamı Hilmi Önal’ın eline geçince ortalık karışmış, Hilmi Önal, Bihter’in Behlül’e olan ilişkisini kanıtlamak için trafik makbuzunu Adnan Bey'e gönderince dizide fırtınalar kopmuştu.

ALİ AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)