Magazin Beren Saat'i korkutan taciz

Beren Saat'i korkutan taciz

Paylaş
Beren Saat'i korkutan taciz

Çeşme'de çekilen yeni dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? için otelde kalan Beren Saat, hayranlarının tacize varan ilgisinden bunaldı

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin boşrol oyuncusu Beren Saat tacizlerden bunaldı. Milliyet Cadde'nin haberine göre Çeşme’de devam eden çekimler sırasında Saat’in odasına kadar gelen hayranları, genç yıldızı otelini değiştirmek zorunda bıraktı. Dizi ekibiyle birlikte Çeşme Ilıca Otel’de konaklayan Saat’i görmek isteyen hayranları otelin önünden ayrılmıyor. Bununla da yetinmeyen bazı kişiler, Saat’i takip edip kaldığı odanın kapı numarasını öğrendi. Ardından da gece yarısı Saat’in kapısına gelip, telefonla odayı arayıp sesini dinlemeye başladı.

KÖY SAKİNLERİ RAHATSIZ

Haberin Devamı

Bu olay karşısında çok korkan Saat, otel yönetiminden odasının değiştirilmesini istedi ama bu da işe yaramadı. Tacizler devam etti. Saat, “Burada güvende değilim” diyerek otelden ayrıldı. Diziyle ilgili ilginç bir iddia da kulaktan kulağa yayılıyor. Dizide, Saat’in canlandırdığı Fatmagül karakteri dört gencin tecavüzüne uğruyor. İddiaya göre, çekimlerin Çeşme’nin Ildırı köyü ve çevresinde yapılacak olması, köy sakinlerini rahatsız etti. Köylüler “Adımız tecavüz olayıyla anılacak” diyerek muhtara başvurdu. Ancak sonrasında çekim ekibinin çevreye para kazandırdığını görünce fikir değiştirdiler.