Spor Berkant günah çıkarttı

Berkant günah çıkarttı

Paylaş
Berkant günah çıkarttı

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş forması da giyen, şimdi Tayland'ın Muang Thong takımıyla anlaşan Berkant Göktan, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattığını söyledi

Berkant, Alman spor dergisi Kicker’e yaptığı açıklamada, geçmişte yaşadığı durumdan sonra hayatını yeniden düzenlediğini, uzun bir yolculuk yaparak Taylandlı bir kadın ile tanıştığını ve geçen yıl evlendiğini belirterek, "Hayatımı yeniden başlatmak gerektiğini anlamıştım. Birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattım ve yeni bir başlangıç Almanya’da zor olurdu" dedi.

1860 Münih ile özellikle menajer Miki Stevic ile sürekli irtibatta olduğunu ifade eden Berkant, kalbinin 1860 Münih’e bağlı olduğunu, ancak o dönemin kendisi için artık kapandığını kaydetti.

Yeni takımından övgüyle bahseden Berkant, Muang Thong’un 2009 yılında şampiyon olduğunu, takımda her şeyin profesyonel olduğu izlenimini edindiğini, FC Arsenal kulübü ile işbirliği yaptıklarını, ancak futbol seviyesinin Avrupa ile karşılaştırılamayacağını ifade etti.

Berkant, yeni kulübü ile ne zaman yeniden sahalara döneceğinin sorulması üzerine de sezonun Mart ayında başlayacağını, ancak bu tarihin kendisi için çok erken olduğunu, 1,5 yıl boyunca spor yapmadığını ve sezona iyi bir şekilde hazırlanması gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı