Dünya Berlin'deki SDP Parti Genel Merkezi'nde şüpheli nesne paniği!

Berlin'deki SDP Parti Genel Merkezi'nde şüpheli nesne paniği!

Paylaş
Berlin'deki SDP Parti Genel Merkezi'nde şüpheli nesne paniği!

Berlin’deki SPD Parti Genel Merkezi posta ofisinde bulunan şüpheli bir nesne nedeniyle polis tarafından tahliye edildi. Araştırma sürüyor

Almanya'da Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) başkent Berlin'deki genel merkezi olan Willy Brandt Haus bomba alarmı nedeniyle boşaltıldı. Partiden yapılan açıklamada bomba alarmına posta merkezinde bulunan şüpheli bir paketin neden olduğu açıklandı. Polis, bina çevresine güvenlik şeridi çekerek yayaları binaya yaklaşmamaları konusunda uyardı.


TOPLANTI YARIDA KALDI


Binada 24 Eylül'deki seçimler için parti programının görüşüldüğü toplantının alarm nedeniyle yarıda kesildiği ifade edildi. Polis, yaptığı açıklamada, binanın tekrar giriş çıkışlara açıldığını, alarma neden olan tahta sandığın tehlike arz etmediğini bildirdi. Yaklaşık iki saat beklemenin ardından partililerin tekrar binaya girişine izin verildi.


ÖDÜL TÖRENİ PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK YOK


Aynı binada yerel saatle 16.30'da SPD Genel Başkanı Martin Schulz'un Can Dündar'a vereceği Gustav Heinemann ödül töreninin de planlandığı gibi gerçekleştirileceği ifade edildi.


Haberin Devamı