Dünya Berlusconi sonrası AIDS paniği

Berlusconi sonrası AIDS paniği

Paylaş
Berlusconi sonrası AIDS paniği

Berlusconi hakkındaki fuhuş soruşturmasından çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor

İtalya'da Başbakan Silvio Berlusconi aleyhine yürütülen fuhuş soruşturması çerçevesinde ilginç detaylar ortaya çıkıyor. Bunlardan biri, Berlusconi ile birlikte olan kadınların daha sonra paniğe kapılıp AIDS testi yaptırdıkları yönünde.

Savcılar, Berlusconi'nin villasına giden kadınlar arasındaki cep telefonu mesajlaşmalarını ele geçirdi. Buna göre villadaki partilere katılan birkaç kadın geçen yıl birbirlerine AIDS testi yaptırdıktan sonra ne kadar rahatladıklarını ifade eden mesajlar yollamış.

"80 KADINLA YATAĞA GİRİYORSA..."

8 Ocak 2010 tarihinde gönderilen bir mesajda kimliği açıklanmayan kadınlardan biri, "Yaptırdın mı? Her şey yolunda mı?" diye soruyor. Diğeri de "Herşey yolunda. Akyuvarlar tamam, AIDS yok. Biri 80 kadınla yatağa giriyorsa ne olacağını hayatta bilemezsin" diye cevap veriyor.

ADLARININ LEKELENMESİNDEN KORKMUŞLAR

Diğer mesajlar ve telefon konuşması kayıtlarında Berlusconi'nin partilerine katılan şov kızları ve diğer kadınlar aldıkları hediyelerden ve partiler yüzünden adlarının lekelenmesinden yakınıyor.

"MİDE BULANDIRICI"

18 yaşından küçük olduğu belirtilen şov kızı Iris Berardi bir arkadaşına yazdığı cep mesajında, "Hayatımız boyunca damgalandığımızı farkında mısın?" diyor ve partilerde büyük paraların saçılmasının 'mide bulandırıcı' olduğunu söylüyor.

"ONDAN ARABA İSTEYECEĞİM"

Öte yandan partilere katılanlardan model Barbara Guerra da bir arkadaşına başbakandan aldığı araba konusunda yakınıyor: "Çok sinirliyim, çünkü o kız temmuzda ona verdiği Mini Cooper ile geldi. Yemin ederim ondan bir araba daha isteyeceğim."

"HEPİMİZ PERİŞAN OLDUK"

Geçen yıl ekim ve aralık ayları arasındaki kayıtlarda başbakanın dayanıklı olmasıyla ilgili yakınmalar da var. Parti konuklarından biri, "Oraya gittiğimizde, sabah dörde kadar ayaktaydı. Uyumuyor, her gece ayakta kalabilir. 20'lik kızlar, ben hepimiz perişan oluyorduk" diyerek Berlusconi'nin ne kadar dayanıklı olduğundan bahsediyor.

Savcılar, ellerindeki diğer kayıtlara göre, Berlusconi'nin Monte dei Paschi di Siena bankasındaki kişisel hesabından 12 kadına 1 Ocak 2010 - 14 Ocak 2011 tarihleri arasında 400 bin Euro'dan fazla para ödendiğini, 26 yaşındaki Alessandra Sorcinelli adlı şov kızına 115 bin Euro verildiğini belirtiyor.

Haberin Devamı