Dünya Berlusconi'nin gözdesi evlendi

Berlusconi'nin gözdesi evlendi

Paylaş
Berlusconi'nin gözdesi evlendi

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'yle adı bir dönem aşk dedikodularına karışan ve güzelliğiyle adından söz ettiren eski şov kızı Bakan Mara Carfagna evlendi

İtalya Başbakanı’nın gözdesi, erkek dergisi Maxim’in ’dünyanın en seksi bakanı’ seçtiği İtalya’nın Eşit Haklar Bakanı Mara Carfagna, 4 yıldır birlikte olduğu müteahhit sevgilisi Marco Mezzaroma’yla evlendi. 36 yaşındaki güzel Bakan Mara Carfagna’nın şahitliğini, "Evli olmasam hemen seninle kaçardım diyen Başbakan Silvio Berlusconi yaptı. Roma yakınlarındaki Castello di Torre In Pietra’daki küçük bir şapelde dün akşam gerçekleştirilen törene, birçok bakan ve siyaset dünyasından önemli isimler katıldı.

Haberin Devamı

Carfagna’nın uzun duvaklı gelinliğini, annesinin gelinliğini de diken Pinella Passaro hazırladı. Berlusconi, törenin ardından yapılan düğün yemeğinde gelin ve damadın yanında yerini aldı.

Bir dönem modellik de yapan Mara Carfagna, çektirdiği üstsüz fotoğraflarıyla adından söz ettirmişti. Berlusconi, 4 yıl önce bir partide tanıştığı Carfagna’yı siyasetin içine çekmeyi başarmıştı.

Esma ÇAKIR/ROMA, (DHA)