Magazin Berrak'ın silmek istediği sahneler

Berrak'ın silmek istediği sahneler

Paylaş
Berrak'ın silmek istediği sahneler

Reklam dünyasının ünlü ismi Leyla Yılmaz'ın ilk sinema filmi 'Bir Avuç Deniz'in galası Dünya Kadınlar Günü'nde Maçka G-Mall'da yapıldı

Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç’ın başrolünü paylaştığı filmin sevişme sahneleri aylar öncesinden gündeme gelmiş, ancak hem Tüzünataç, hem de yönetmen Leyla Yılmaz bu görüntülerin filmin önüne geçmemesi için fragmanda yer almasını istememişti.

Tüzünataç, “Deniz” karakteriyle seyirciden tam not aldı. Tüzünataç filmdeki cesur sahneleriyle ilgili “Filmlerde ölen insanlar gerçekten ölmüyor, orada kanlar gerçek kan değil, sevişme sahneleri gerçek değil. Bizim gerekliliklerimiz var ve biz de onları yerine getirmekle mükellefiz. Bunlar çok normal, üstünde durulmaması gereken konular” diye konuştu.

Pırlanta yüzüğü, kıyafeti ve saç stiliyle göz dolduran Tüzünataç, en kötülerin ödüllendirildiği Altın Bamya’ya aday gösterilmesiyle de olarak da “Kazanırsam gidip alırım ödülümü bakarız” dedi. Düzyatan filmin eleştirmenler tarafından beğenilmemesiyle ilgili olarak “Tabii beğenmeyenler de çıkacaktır. Sanat görece bir kavramdır, umarım herkes beğenir” dedi.

Haberin Devamı