Magazin Berrin'in sivilceleri yok oldu

Berrin'in sivilceleri yok oldu

Paylaş
Berrin'in sivilceleri yok oldu

Kanal D'nin rekortmen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Berrin'i Yıldız Çağrı Atiksoy, yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 1.5 ay boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtuldu

Sivilcileri yüzünden ne zaman gazetecileri görse yüzünü kapatan Atiksoy'u pembe maske uygulaması için güzellik merkezine gittiğinde, adının aşk dedikodularına karıştığı dizideki sevgilisi Tolga Güleç de yalnız bırakmıyordu.

Haberin Devamı

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin önceki gün ekrana gelen bölümünde Atiksoy'un yüzünde neredeyse hiç sivilcenin olmaması dizinin tutkunlarını şaşırttı. Dizinin son dönem yayınlanan bölümlerinde sivilceleri nedeniyle Atiksoy'un yakın plan çekimlerine fazla yer verilmiyordu.

ARGAN YAĞINA İLGİ

Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.

Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas'ta üretilen argan yağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas'ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.