Spor Beşiktaş 107. yaşını kutluyor

Beşiktaş 107. yaşını kutluyor

Paylaş
Beşiktaş 107. yaşını kutluyor

Temelleri 1903 yılında atılan Beşiktaş Kulübü, 107. kuruluş yılını kutluyor

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün kuruluşunun 107. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Demirören, kulübün internet sitesinde yer alan mesajında şunları kaydetti: "Beşiktaşımız, Serencebey semtinde 22 yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 107 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır.

Beşiktaş’ı 107 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.

Beşiktaşımız’ın bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün 107. yılına girdiği bugünde, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Siyah-beyazlı kulüp, kuruluş yılını simgeleyen 19 Mart (19.03) nedeniyle internet sitesinin açılış sayfasına kutlama mesajı koydu. Mesajda, "19.03. Nice yıllara. Beşiktaşımızın 107. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı