Spor Beşiktaş - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Muhtemel 11'ler

Beşiktaş - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Muhtemel 11'ler

Paylaş
Beşiktaş - Akhisarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 12. hafta maçında Beşiktaş ile Teleset Mobilya Akhisarspor Vodafone Park'ta 3 puan mücadelesi verecek. Peki, Beşiktaş - Akhisarspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Alanya ve Göztepe deplasmanlarından zaferle dönen Kara Kartal, 12. haftanın açılışını bugün yapıyor...

Siyah-Beyazlılar, ligin dişli takımlarından Akhisarspor’u Vodafone Park’ta ağırlayacak. Beşiktaş, ilk iki sırada yer alan Başakşehir ile Galatasaray’ın karşılaşacağı bu haftada eline geçen fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Kartal, bugün kazanması halinde maç fazlasıyla Galatasaray’ın 2 puan arkasına yerleşecek.

O maçtan çıkacak olası beraberlik Beşiktaş’ın işine gelecek. Şampiyonlar Ligi’nde salı günü oynayacağı Porto maçı öncesi ligde fire vermek istemeyen, hepsinden önemlisi moral depolamak isteyen Beşiktaş, Akhisar’ı iç sahada konuk ettiği 3 maçta da yenmeyi başardı.

Beşiktaş - Akhisarspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?


Vodafone Park’taki karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Muhtemel 11'ler

Beşiktaş:
Fabri, Gökhan, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Cenk, Negredo(Babel)

Akhisarspor: Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Olcan, Soner, Kadir, Sissoko, Serginho, Larsson, Henrique

BEŞİKTAŞ LİGDE 24 GÜN SONRA EVİNDE


Süper Lig’de son 2 haftayı deplasmanda geçiren Beşiktaş, 24 gün sonra taraftarının önünde sahaya çıkacak. Siyah-beyazlı ekip, Vodafone Park’ta oynadığı son lig maçında 23 Ekim’de Medipol Başakşehir ile Dusko Tosic’in uzatma dakikalarında attığı golle 1-1 berabere kalmıştı.

EVİNDE YENİLGİYİ UNUTTU


Beşiktaş, iç sahada yaptığı son 32 lig maçında mağlup olmadı. Süper Lig’de evindeki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Teleset Mobilya Akhisarspor’a 2-0 mağlup olarak yaşayan Beşiktaş, daha sonra oynadığı 32 iç saha mücadelesinde rakiplerine galibiyet şansı vermedi. Beşiktaş, 6’sı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı, biri Atatürk Olimpiyat Stadı, 25’i de Vodafone Park’ta olmak üzere evindeki son 32 maçta 26 galibiyet ve 6 beraberlikle 84 puan topladı. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri 79 kez havalandıran siyah-beyazlılar, 24 gol yedi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN TAKIMA UYARI


Akhisar maçının hazırlıklarını tamamlayan ve kampa giren Beşiktaş’ta, teknik direktör Şenol Güneş takımla bir toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularından Porto maçını unutmalarını isteyen tecrübeli hoca, “Ligde haftayı kayıpsız geçelim, sonra salı gününe odaklanalım. Önümüzdeki yıl da Devler Ligi’nde olmak için ligdeki motivasyonumuzu hiç kaybetmemeliyiz. 90 dakika boyunca kimse oyun disiplininden kopmayacak” dedi.

AKHİSAR ÇIKIŞ PEŞİNDE...


Ligde 9. haftada Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kaldıktan sonra Medipol Başakşehir’e 2-1, Aytemiz Alanyaspor’a ise 4-0 mağlup olan Teleset Mobilya Akhisarspor, 12. haftanın açılış maçında Beşiktaş’a konuk olacak. Son 3 haftada 1 puan alabilen Ege temsilcisi, ligde 17 puan ve averajla 9. sırada bulunuyor.

Cezalı Ömer Bayram’ın forma giyemeyeceği müsabakada sakatlığı bulunan Serginho’nun durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Olcan Adın’ın ise maç kadrosunda olması bekleniyor. Ege temsilcisinde Caner Osmanpaşa, Abdoulwahid Sissoko ve Mustafa Yumlu, sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 13. haftadaki Göztepe maçında forma giyemeyecek.

YİNE CENK'E GELİYORLAR


Cenk Tosun’u uzun bir süredir yakından takip eden Newcastle United, tekrar devrede. İngiliz kulübünün temsilcileri, önce Akhisar sonra ise Şampiyonlar Ligi’ndeki Porto maçlarında Cenk’i izleyecek. Newcastle’ın Cenk için 15 milyon Euro’yu gözden çıkartacağı kulislerde konuşulurken, Başkan Fikret Orman ise milli golcünün fiyatını 23 milyon
Euro olarak belirlemişti.

Son maçlarda Oğuzhan’ı kesip Tolgay Arslan’a formayı emanet eden teknik direktör Şenol Güneş, Akhisar maçında da büyük bir ihtimalle Tolgay’ı 11’de oynatacak. Kaptan Oğuzhan, maçın gidişatına göre karşılaşmanın ikinci yarısında forma giyebilir. Öte yandan Şenol hoca, sol kanatta kimi görevlendireceği konusunda kararsız. Güneş, milli takımdan dönen Babel’i Porto maçını düşünerek dinlendirebilir. Bu durumda solda Cenk, ilerde ise Negredo oynayacak.

CANER ERKİN'İN CEZASI DEVAM EDİYOR


Beşiktaş’ta cezası süren Caner Erkin, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında da forma giyemeyecek. Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncuya, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası verilmişti. Deneyimli oyuncu, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında da görev yapamamıştı.

Haberin Devamı