Spor Beşiktaş amigosu vuruldu

Beşiktaş amigosu vuruldu

Paylaş
Beşiktaş amigosu vuruldu

Beşiktaş'ın tribün lideri Alen Markaryan, silahlı saldırıya uğradı. Markaryan'ı vurduğu iddia edilen BJK amigosu Harun Dulkara gözaltına alındı

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Amigo Harun Dulkara, bir Beşiktaş taraftarıyla Alen hakkında konuştu. Bu şahıs, konuşmaları cep telefonuyla kayıt altına alıp Alen’e dinletti. Bunun üzerine Alen’e yakınlığıyla bilinen Çarşı grubunun ileri gelenleri, Harun Dulkara’ya Beşiktaş-Konyaspor maçında tribüne girmemesini söyledi. Bu olay üzerine Harun ile Alen bu konuyu konuşmak için dün akşam saatlerinde Üsküdar İskelesi’nde buluştu.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

İki amigo arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında silahına sarılan Harun Dulkara, Alen Markaryan’ı sağ ayak bileği, sol dizi ve elinden vurdu. Saldırı sonrası Acıbadem’deki Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alınan Alen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken Harun Dulkara ise olaydan sonra kayıplara karıştı. Polis, Harun Dulkara'yı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Silahlı saldırı Beşiktaş Çarşı grubunun internet sitesinde de doğrulandı. Yapılan ilk açıklamada, “Alen abimizin şu an merak edilecek bir durumu yoktur. Kendisi hastenede gözlem altındadır” denildi.

SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI

Beşiktaş Çarşı grubu liderlerinden Alen Markaryan'ı vurduğu iddia edilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) amigosu Harun Dulkara silahı ile birlikte Fatih'te yakalandı. Gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Dulkara, basın mensuplarının neden yaptınız sorularına "Sonra sonra" diye cevap verdi. Gözaltına alınan Harun Dulkara'nın Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgulandı.

DHA