Spor Beşiktaş ayaklandı

Beşiktaş ayaklandı

Paylaş
Beşiktaş ayaklandı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Rüştü ile ilgili sözleri Beşiktaş'tan da büyük tepki gördü

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, kaleci Rüştü Reçber’e yönelik suçlamalarına sert bir açıklamayla yanıt verdi.

Haberin Devamı

İnternet sitesinden yapılan, “Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım’ı hayretler içerisinde izlemiş bulunmaktayız” cümlesiyle başlayan açıklamada şöyle denildi:

“Sayın başkanın büyük sözler verdikten sonra, yerine getirilememiş vaatlerinin yarattığı stresten Türk futbolunu bir kaos ortamına sokmak ve değişik metotlarla hedef saptırma çabalarının sonuçsuz kaldığı görülmektedir. Şu bir gerçektir ki, Türk futbol kamuoyu Sayın Yıldırım’ın bu tarzından, bu yaklaşımından sıkılmıştır; kendisine kaybettiği zaman kaybettiğini ve hatalı olduğunu kabullenmenin de büyüklük olduğu hatırlatılmalıdır. Oyuncumuz Rüştü Reçber, 24 saatini kulübü için harcayan bir sporcu olarak başka takımlardaki meslektaşlarıyla, onların maçlarında korkmadan ve cesurca oynamalarıyla ilgili telefon görüşmesi veya şahsi görüşme yapması kadar doğal bir şey yoktur. Burada hayret edilmesi gereken mesele, Fenerbahçe Başkanı’nın bu konuşmaları bilecek kadar oyuncuların hayatlarının içinde nasıl olabildiğidir. Yıldırım, Bursaspor-Beşiktaş maçından önce kardeşini Rüştü’ye göndererek, onun Bursa maçında farklı bir çizgide maç çıkarması konusunda uyarmasını kamuoyuna nasıl açıklayacağını merak ediyoruz.”

Haberin Devamı