Spor Beşiktaş - Bayern Munih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş - Bayern Munih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Paylaş
Beşiktaş - Bayern Munih maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Beşiktaş 5-0'ın rövanşında Bayern Munih ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Bayern Munih maçının kanalı belli oldu. Peki, Beşiktaş - Bayern maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu rövanş maçlarının heyecanı yaşanacak. Beşiktaş ilk maçta 5-0 yenildiği rakibini bu kez Vodafone Park'ta taraftarı önünde konuk edecek.

Beşiktaş'ın turu geçmesi için mucizelere ihtiyacı var. Siyah-Beyazlılar taraftarının da desteği ile en iyi skoru olmaya çalışacak. Şenol Güneş'in öğrencileri turu geçecek skoru alamasa bile Alman ekibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Bayern Munih ise aldığı skor avantajıyla sahaya çıkacak.

Beşiktaş - Bayern Munih maçı hangi kanalda, saat kaçta?


14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de (Bu akşam) başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği G Grubu'nu 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak lider çıkmıştı. Spor Toto Süper Lig'de ise Beşiktaş 50 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bu sezon Bundesliga'da 66 puanla en yakın rakibine 20 puan fark atan Bayern Munih Şampiyonlar Ligi'nde ise B Grubu'nu PSG ile birlikte 15 puan toplayarak 2. sırada tamamlamıştı.

DEV MAÇA İNGİLİZ HAKEM


UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 14 Mart Çarşamba günü Bayern Münih'i konuk edecek Beşiktaş'ın Alman ekibi ile oynayacağı karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Simon Peter Bennett yapacak. Lee Betts'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Martin Atkinson ile Andre Marriner olacak.


Haberin Devamı