Spor Beşiktaş çıldırdı

Beşiktaş çıldırdı

Paylaş
Beşiktaş çıldırdı

Beşiktaş-Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 91. dakikasında yaşanan pozisyon siyah-beyazlıları çıldırttı

90+1. dakikada Holosko'nun ceza sahasına girmek üzereyken Egemen'in topu eliyle müdahele ettiğini iddia eden Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcular, devam kararı veren hakem Bünyamin Gezer'e itiraz ettiler.

Ancak bu itirazlar hakemin verdiği kararı değiştirmedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli maç sonrasında pozisyon ile ilgili "Hakemin yanına gittim ve pozisyonu sordum ama aldığım cevap bana yetti" dedi.

YÖNETİMDEN BÜYÜK TEPKİ

Beşiktaş Yönetimi, bugün Trabzonspor karşısında alınan 0 - 0'lık beraberlik sonrası karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer'e ağır ithamlarda bulundular.

Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Erdoğan Toprak ve basın sözcüsü Mete Düren maçın ardından yaptıkları açıklamada, özellikle hakem Bünyamin Gezer'in son dakikada penaltılarını vermediklerini iddia ederek, genel olarak maç yönetimiyle ilgili şunları söylediler: "Bünyamin Gezer Beşiktaş'ın 3 puanını gasp etmiştir. Biz, hakem odası basıp hakemlere hakaret etmedik. Böyle bir yöntemi tercih etmediğimiz için de Beşiktaş kıyıma uğramıştır."

Haberin Devamı