Spor Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Beşiktaş  Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş ve Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. hafta maçına karşı karşıya geliyor. İstanbul'da oynanacak maçla ilgili izleyiciler bu soruların cevabını arıyor: Beşiktaş-Dinamo Kiev karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Canlı yayın şifreli mi, şifresiz mi olacak?

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu 2. maçında Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma bu akşam saat 21.45'te başlayacak.

Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer yönetecek. Maçta Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yardımcı hakem olarak görev alırken, ilave yardımcı hakemlik görevini Daniel Siebert ve Sascha Stegemann yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Hacker olacak.

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV MAÇI HANGİ KANALDA?
Beşiktaş-Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi karşılaşması Tivibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

OLCAY, OĞUZHAN,GÖKHAN GÖNÜL VE CENK TOSUN İLK 11'DE YOK
Galatasaray derbisinde aldığı darbe nedeniyle sol ayak bileğinde ödem oluşan Oğuzhan ve arka adalesinde ağrıları olan Gökhan Gönül'ün karşılaşmada oynayamayacak. Teknik direktör Şenol Güneş sakatlıkları bulunan Oğuzhan ve Gökhan Gönül'ün yanı sıra, Cenk ve Olcay'ı da Dinamo Kiev maçının ilk 11'de kullanmayı düşünmüyor.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ ŞÖYLE
Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Quaresma, Talisca, Adriano, Aboubakar

DİNAMO KİEV'İN MUHTEMEL 11'İ
Ukrayna temsilcisinin mücadeleye Shovkovskiy, Makarenko, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Buyalskiy, Garmash, Yarmolenko, Tsygankov, Moraes muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET
Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndan bir üst tura yükselmenin yolu Dinamo Kiev maçlarından alınacak puanlardan geçiyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçında Benfica deplasmanından son dakika golüyle alınan 1 puanın ardından gözünü Ukrayna ekibiyle oynanacak maça çeviren Güneş'in öğrencilerinde hedef mutlak galibiyet olacak. Hafta sonu derbide 2-0 geriden gelip alınan 1 puanın morali ve enerjisiyle sahada olacak olan Kara Kartal, Vodafone Arena'da 12. adamın desteğini de arkasına alarak mücadeleden güzel bir sonuçla ayrılmayı hedefliyor.


Beşiktaş'tan Gökhan Gönül açıklaması



Beşiktaş'tan Mario Gomez hamlesi

Haberin Devamı