Spor Beşiktaş Fenerbahçe maçına çıkacak mı? Kritik toplantı başladı…

Beşiktaş Fenerbahçe maçına çıkacak mı? Kritik toplantı başladı…

Paylaş
Beşiktaş Fenerbahçe maçına çıkacak mı? Kritik toplantı başladı…

Beşiktaş Kulübü'nde divan kurulunun olağanüstü istişare toplantısı saat 15.00'te başladı. Fenerbahçe maçına çıkıp çıkmama kararı kısa bir süre sonra açıklanacak.

Beşiktaş’ta olaylı Fenerbahçe maçı sonrası kritik divan kurulu toplantısı Vodafone Park Stadı’nda saat 15.00’te başladı… Siyah beyazlılarda gündem TFF’nin 57.dakikadan itibaren tekrar oynanmasına karar verdiği Fenerbahçe maçına çıkıp çıkmama olacak. Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri ve başkan Fikret Orman da mini bir zirve gerçekleştirecek ve daha sonra alınan karar Beşiktaş’ın resmi web sitesinden duyurulacak.

Siyah beyazlı kulübün divan kurulu başkanlığı, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan maçın tatil edilmesinin ardından divan üyelerini olağanüstü istişare toplantısına davet etmişti.

BEŞİKTAŞ MAÇA ÇIKMAMA KARARI ALIRSA NE OLACAK?


Futbol Disiplin Talimatnamesinin 8.maddesine göre Türkiye Kupası'nda mücadeleye çıkmayan takım hükmen yenik sayılıyor ve o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilmesiyle birlikte gelecek yıl da kupada yer alamayacak. Öte yandan Beşiktaş maça çıkmaması halinde Türkiye Kupası boyunca elde ettiği gelirleri de TFF'ye geri iade etmek zorunda.

Haberin Devamı