Spor Beşiktaş final için çıkacak

Beşiktaş final için çıkacak

Paylaş
Beşiktaş final için çıkacak

Lig ve Avrupa'da hayal kırıklığı yaşayan, ancak Türkiye Kupası'nda zafere koşan Beşiktaş bugün final için sahaya çıkıyor. Kara Kartallar, 3-0'ın rövanşında, Gaziantepspor'un konuğu oluyor.

Beşiktaş bugün final için sahaya çıkacak... Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan, Avrupa Ligi’nde havlu atan ve elinde sadece Türkiye Kupası kalan yıldızlar topluluğu Beşiktaş, bugün finale yükselmek için Gaziantepspor’la karşı karşıya gelecek.

Fiyapı İnönü Stadı’ndaki ilk maçta rakibini 3-0’lık farklı sonuçla geçen Kara Kartallar, bu avantajını kullanıp ismini finale yazdırmanın hesaplarını yapıyor. İki takım için de büyük önem taşıyan kritik mücadele Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Müsabakada hakem Kuddusi Müftüoğlu düdük çalacak.

Haberin Devamı

En büyük eksik Guti Hernandez...

TRT 1’den naklen ekranlara gelecek olan maçta, Beşiktaş adına en büyük eksik Guti Hernandez olacak. Sakatlığı bir türlü geçmeyen İspanyol futbolcu, bugünkü 90 dakikada görev yapamayacak. Teknik direktör Tayfur Havutçu, Guti’nin yerine orta sahanın ortasında Manuel Fernandes’e forma verecek. Beşiktaş-Gaziantepspor eşleşmesinin galibi, yarınki Gençlerbirliği-İstanbul BŞB eşleşmesinin galibiyle finalde karşı karşıya gelecek.

Stat: Kamil Ocak
Saat: 20:00
Yayın: TRT 1
Hakem: Kuddusi Müftüoğlu