Spor Beşiktaş FİYAPI ile söz kesti

Beşiktaş FİYAPI ile söz kesti

Paylaş
Beşiktaş FİYAPI ile söz kesti

Beşiktaş'ın İnönü Stadı'na isim hakkı vereceği sponsor firmanın adı: FİYAPI

İnönü Stadı’na isim hakkı için sponsor arayan Beşiktaş Kulübü, FİYAPI ile söz kesti. İlk yıl için rakam 3.5 milyon TL. Sözleşme uzatılırsa rakam 3 milyon dolara çıkacak.

Haberin Devamı

Ve Beşiktaş’ta yönetimin uzun süredir ilgilendiği stada sponsor konusunda önemli bir yol alındı. Daha önce Medical Park ile temas kuran ancak taraftarın tepkisi sonrası anlaşmadan vazgeçen Siyah-Beyazlı yönetim bazı şirketlerle görüşme halindeydi.

Şu ana kadar en iyi teklifi FiYAPI’nın verdiği ortaya çıktı. Başkan Yıldırım Demirören ve asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun yaptığı görüşmeler sonunda tarafların büyük oranda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haber1903’ün iddiasına göre Siyah-Beyazlı kulüp, imzaların atıldığı takdirde isim hakkını stada verecek olan FİYAPI’dan ilk sene için 3.5 milyon TL alacak. Eğer sözleşme uzatılırsa bu rakam 3 milyon dolara çıkacak. Hatırlanacağı gibi başkan Yıldırım Demirören, daha önce Medical Park ile yapılan görüşmelerde taraftarın tepkisine isyan etmiş ve anlaşmanın bozulmasından dert yanmıştı.

Haberin Devamı

(HaberTürk)