Spor Beşiktaş forvet hattı için kararını verdi! Mario Gomez mi, Demba Ba mı?

Beşiktaş forvet hattı için kararını verdi! Mario Gomez mi, Demba Ba mı?

Paylaş
Beşiktaş forvet hattı için kararını verdi! Mario Gomez mi, Demba Ba mı?

Beşiktaş forvet hattını güçlendirmek için eski yıldızı Mario Gomez ve Demba Ba arasında kaldı. İki sorun var: Demba Ba'nın sakatlığı, Mario Gomez'in maliyeti...

Teknik Direktör Şenol Güneş'in ileri uçta takviye istemesi devre arasında yönetimi harekete geçirmişti. Almanya'da bir türlü istediği performansı gösteremeyen Mario Gomez için nabız yoklayan yönetim, yıldız oyuncunun maliyetinden dolayı bu transfere sıcak bakmıyor.


ALMANYA'DA TUTUNAMADI

Bu sezon ligde sadece 5 gol atabilen Mario Gomez'ini her ne kadar kötü bir sezon geçirse de Almanya'da kredisi var. Wolfsburg'un son 3 maçını kazanması ve bunlardan sonuncusunu Gomez'in attığı golle kazanması da, yıldız futbolcunun takımda kalma ihtimalini arttırıyor.


EĞER SAĞLIKLIYSA BA GELİYOR


İki sezon önce Shanghai Greenland Shenhua’ya 11 milyon Euro (44 milyon TL) karşılığında gönderdiği Demba Ba’yı Beşiktaş'a en yakın isim. Siyah Beyazlı taraftarın sevgisilisi olan Ba, yeni takımında başarılı bir görüntü sergilese de 17 Temmuz 206’da Shanghai SIPG’le oynadıkları karşılaşmada ayağının kırılması sebebiyle yaklaşık 7 aydır sahalardan uzak kalan Senegalli, menaceri aracılığıyla dönmek istediğini yönetime iletti. Kulübü Shanghai Shenhua’nın da Çin’de değişen yabancı futbolcu kuralını ve yıldız ismin sakatlığını göz önünde bulundurarak Demba’ya gidiş izni verdiği bildirildi. Beşiktaş Yönetimi’nin, maliyetsiz olması sebebiyle Demba Ba’yla temasa geçtiği, sağlık durumuyla ilgili son raporunun ardından girişimlere başlayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı