Spor Beşiktaş forvetini buldu: Babacar

Beşiktaş forvetini buldu: Babacar

Paylaş
Beşiktaş forvetini buldu: Babacar

Forvet arayışlarını sürdüren ve belirlenen isimler üzerinden hareket eden Beşiktaş, Khouma Babacar transferinde mutlu sona çok yakın...

Vincent Aboubakar konusunda istediğini alamayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş'in de daha önce ismini açıkladığı Babacar için Fiorentina Kulübü ile görüşmesi için menajer Ahmet Bulut'a tam yetki verdi.

Önceki gün İtalya'ya giden ve Fiorentina yetkilileri ile masaya oturan Bulut, 4.5 milyon Euro'luk teklifi resmen iletti.

RESMEN AÇIKLANMAK ÜZERE


Çizme ekibinin bu teklifin biraz daha artırılmasını istediği öğrenilirken, aradaki bu ufak detayın giderilmesiyle Babacar transferinin resmen açıklanmasının beklendiği belirtildi.

Ahmet Bulut'un, Senegalli golcü ile birlikte Türkiye'ye dönmesi beklenirken, Babacar'ın artık yeni sezonda Kartal'ın yeni golcüsünü olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HEM FORVET HEM KANAT


24 yaşındaki Khouma Babacar'ın, Aboubakar gibi hem santrfor hem de kanatta oynayabilme özelliğinin olması nedeni ile teknik direktör Şenol Güneş tarafından tercih edildiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla 31 maça çıkan Babacar, 14 gol atarken 2 de asist yaptı. 1,85 boyundaki yıldız futbolcunun Haziran 2019'a kadar kulüpte sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı