Spor Beşiktaş Guti'yi istiyor

Beşiktaş Guti'yi istiyor

Paylaş
Beşiktaş Guti'yi istiyor

İspanyol spor gazetesi AS, Mustafa Denizli'nin Madrid'de Guti'yi transfer edebilmek için Real Madridli yöneticilerle görüştüğünü yazdı

AsS'ın haberine göre, Denizli’nin Real Madridli yöneticilere Guti’nin sezon sonuna kadar kiralanması teklifini sunduğu belirtilirken, "Madrid, Guti’nin ayrılmasını kolaylaştırabilir, ama şu an için futbolcunun bir onayı yok" denildi.

Bu sezon takım içinde disiplinsiz hareketlerinden dolayı bir ara kadro dışı bırakılan ve teknik direktör Manuel Pellegrini ile de arasının iyi olmadığı bilinen Guti’nin, Real Madrid’deki mevcut durumu "artık tahammül edilemez" olarak gösteriliyor.

YARIM SEZON İÇİN 2 MİLYON EURO


24 Ocak’a kadar düşünüp karar vermesi beklenen Guti’nin Beşiktaş’a yarım sezonluğuna kiralanması halinde Real Madrid’den alacağı yaklaşık 2 milyon Euro’yu siyah beyazlı kulübün ödeyeceği iddia ediliyor.

33 yaşında olan ve 2011 Haziran ayına kadar Real Madrid’le sözleşmesi bulunan Guti’nin, Beşiktaş ile yarım sezonluk anlaşması halinde gelecek sezonlar için de siyah beyazlı formayı giymesi opsiyonunun açık tutulduğu da ileri sürülüyor.

REAL MADRİD, ANDRE SANTOS’U İSTİYOR

Öte yandan, defans oyuncusu Pepe’nin sakatlığından sonra bu oyuncunun yerine yeni isimler arayan Real Madrid’in Fenerbahçe’de oynayan Brezilyalı Andre Santos ile ciddi olarak ilgilendiği iddia edildi.

Marca gazetesi, Real Madrid’in transfer edilmesi muhtemel oyuncularda aday sayısını Andre Santos (Fenerbahçe) ve David Luiz (Benfica) olarak 2’ye indirdiğini yazdı. Santos’un transferinin yaklaşık 15 milyon Euro’ya gerçekleşebileceği ifade edilirken, Pellegrini’nin bu futbolcuyu beğendiği vurgulandı.

Haberin Devamı