Spor Beşiktaş hangi maçları seyircisiz oynayacak?

Beşiktaş hangi maçları seyircisiz oynayacak?

Paylaş
Beşiktaş hangi maçları seyircisiz oynayacak?

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maç çıkan olaylar nedeni ile tatil edilmişti. PFDK olaylar nedeni ile Beşiktaş'a kendi sahasında 4 maç seyircisiz oynama cezası verdi

Bu hafta ve gelecek hafta deplasmanda sahaya çıkacak olan Beşiktaş'ın seyircisiz oynayacağı maçlar şunlar:

Haberin Devamı

8. Hafta: Beşiktaş-Çaykur Rizespor

10. Hafta: Beşiktaş-Kardemir Karabükspor

12. Hafta: Beşiktaş-Torku Konyaspor

14. Hafta: Beşiktaş-Sivasspor

KADINLAR VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, seyircisiz oynama cezası olan maçlara sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların alınması uygulamasının bu sezon da devam ettiğini açıklarken, Tahkim Kurulu cezayı onaması halinde Beşiktaş 4 maçını kadın ve 12 yaş altı çocuklar karşısında oynayacak.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin uzatma dakikalarında taraftarların sahaya girmesi nedeniyle hakem Fırat Aydınus, karşılaşmayı tatil etmişti. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bugün yaptığı toplantı sonucu yaşanan olayla ilgili Beşiktaş Kulübü’ne 4 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kulüp, Tahkim Kurulu’na ceza için başvuru yapmaya hazırlanırken, eğer kurul Beşiktaş’ın cezasını onarsa, siyah beyazlı takımın oynayacağı 4 resmi karşılaşmayı stadyumda sadece kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.

Konuyla ilgili DHA’ya kısa bir açıklama yapan Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, seyircisiz oynama cezası olan maçlara sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların alınması uygulamasının bu sezonda da devam ettiğini söyledi. Talimatta yapılan değişiklik gereği kadın ve 12 yaş altı çocukların izlediği bir müsabakada futbol disiplin kurallarına aykırı bir durum gerçekleşirse, PFDK’nın alacağı karar uyarınca sezon sonuna kadar kadın ve 12 yaş altı çocuklar da seyircisiz izleme cezası alan takımlarının karşılaşmalarını izleyemeyecek.